Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ionel Corbu, procuror la Parchetul Militar, a declarat că în jur de 30 de protestatari au depus plângeri împotriva jandarmilor, care vor fi reunite într-un singur dosar penal pentru purtare abuzivă şi abuz în serviciu. Procurorii au cerut imagini inclusiv de la victime şi vor începe audierile.

„Se primesc plângerile persoanelor vătămate direcţia de secţiile de poliţie, în speţă de la Secţia 1 de poliţie. Sunt aproximativ 30 de plângeri la acest moment, colegii mei procedează la audierea persoanelor vătămate şi în continuare o să solicităm înscrisurile necesaare conturării unor probaţiuni corespunzătoare. Iniţial s-a început urmărirea penală pentru purtare abuzivă, abuz în serviciu ţi urmează a fi extinse şi pentru neglijenţă în serviciu, dat fiind faptul cei doi militari jandarmi au fost izolaţi de către colegii lor. La acest moment pot să spun că s-au solicitat documente care vizează modul de organizare a misiunii de asigurare şi restabilire a ordinii publice, în mod punctual cele care sunt prevăzute în normele interne şi care sunt conturate de prevederile normelor 550, care reglementează activitatea Jndarmeriei Române”, a declarat Ionel Corbu, prim procuror la Parchetul Militar, structura care se ocupă de anchetarea violenţelor din 10 august.

Integral pe MediafaxComentarii

Malin Boot Sa le sugeti melu la jandarmi!!!

13 august 2018 15:44

Ionescu Victor Domnilor Procurori Militari, nu trebuie cercetatzi individual bestiile care au improscat manifestatziile cu gaze lacrimogene si i-a lovit in cap cu pulanul ...trebuie investigatzi si facute Dosare Penale celor ce au dat ordine din birouri...retzeaua telefonica infaptuita adhoc...Coloneii din teren, apoi Madama Prefect (din Gasca Pandele - Firea), apoi Madama Carmen Dan, Ministra de Interne si...ultimul pe lista, cu voia dumneavoastra, Dragnea "El Lidero Maximo", comanditorul acestui masacru cu 520 de ranitzi, infractorul condamnat la 3,5 ani de inchisoare in prima instantza dupa cea definitiva de 2 ani cu suspendare...Aceasta Bestie infractoare care este in stare sa arunce Romania in aer numai sa scape el de puscarie...Chiar am ajuns noi, poporul roman, mereu batut, jignit, maltratat de totzi schizofrenicii aflatzi in functzii decizionale temporar...fara ca ei sa nu raspunda de ordinile si dispozitziile date...Chiar in tzara asta poporul, noi prostimea si pulimea, nu ne mai apara nimeni ?!?....Si de aceea pleaca totzi din tzara in lume...dar uite si cand te intorci i-tzi dau unii cu gaze'n bot si pulane peste cap...Domnilor Procurori Militari, dar cum politzia cand foloseste arma trag la picioare prima data...dar bestiile astea pretoriene loveau numai la cap...nu cred ca asta-i procedura in regulamentele lor...daca or avea si regulamente...

13 august 2018 14:28

toti infractorii si mercenarii protejati iar jandarmii la bulau, asta este solutia. bravo claus !

13 august 2018 13:21

alupigus Ai grija dom"procuror sa nu se supere presedintele KWJ ca nu-i arestezi pe jandarmi , pentru ca au indraznit sa apere ordinea de drept , el voia o mica lovitura de Stat !

13 august 2018 12:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.