Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nu-mi amintesc când mi s-a pus ultima dată pata neagră a furiei nestăvilite: dacă aș fi fost în tribuna de la Montreal, muream de gât cu jivinele care slobozeau repetat behăitul de șapte litere cu PSD în coadă. Voci gâjâite, de alcoliști români, au împuțit aerul finalei Rogers Cup.

Simona a reacționat în fața acestei situații mai mult decât penibile, care o putea destabiliza pe ea, nu pe Sloane Stephens, necunoscătoare de limbă română. În meci, a făcut semn cu racheta, disprețuitor și calm spre locul de unde veneau zbieretele: „Încetați!...”, iar discursul victoriei l-a încheiat dezaprobând politicos și ferm, în românește, astfel de manifestări într-un loc unde nu vorbește decât sportul. 

Spuneam după Roland Garros că, din mare jucătoare, Simona Halep devine o legendă a tenisului. Pe care oamenii o vor ține minte cât se vor mai lovi mingi cu racheta.

Integral pe RepublicaComentarii

UNFORGIVEN Stati ca nu e chiar asa. Omul a dat dovada de un inalt civism, drept pentru care va fi invitat la Realitatea tv. , unde piticul isterico patriotard cu batistuta si fara ciorapei, n-il va prezenta drept un erou national, victima a lipsei de intelegere a Simonei, iar consultantul lor geo-judo-politic ne va prezenta semantica nevinovata a expresiei. PS: Cultura si civilizatia nu patrunde in ghiolbanismul romanesc nici dupa 20 de ani de trai in Canada !

13 august 2018 13:57

Noi romanii trebuie sa ne hotaram odata: Ori in UE , ori in M.UE. Ca și politicienii, poliția s-a făcut de râs, reacționând disproporționat ( atat ) în cazul plăcuțelor de înmatriculare personalizate cu numărul „M...PSD“ (cat și in cazul mitingului Diasporei). provocând astfel o epidemie de numere similare chiar la guvern – unde tânărul secretar de stat Butuza a propus „să punem Centenarul pe tricoaiele noastre“.T.S.

13 august 2018 11:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.