Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cine a câştigat meciul Jandarmerie–Huligani? Pe tabelă scorul a rămas indecis, 0-0. Dar de ce s-a desfăşurat între cele două echipe? Pe marile ecrane şi pe afişe apărea meciul secolului dintre PSD şi Diaspora. Simplu, pentru că Diaspora nu avea suficien­ţi jucători. Şi a venit şi cu echipament obscen.

Organizatorul de competiţii nu avea de ales. Sigur că tribunele, pline cu suporteri bucureşteni, ar fi vrut să vadă în teren echipa celestă, despre care i s-a predicat, din înaltul Amvon al internetului, că ar fi cea mai bună. Fără ghete şi cu simbolurile trivialităţii pe piept nu puteau intra pe foaia de joc împotriva învinsului deja la puncte pe internet. Arbitrul n-ar fi dat fluierul de start. Şi pentru că investitorilor strategici, cei care au plătit spectacolul din Arenă, nu li se puteau da banii înapoi, intermediarul dintre casierie şi aceștia fiind de negăsit. Numărul din pădure nu suna. N-avea semnal. Păi ce, oamenii din Pădure au fost intermediarii jocului? Dar ce, nu ştiai?

Integral pe România Liberă