Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mircea Badea a anunțat în emisiunea „Ediție Specială” că a primit mii de amenințări cu moartea, după o postare pe Facebook.

Totodată, jurnalistul a declarat că vrea să facă plângeri penale.

„Cand cel de langa tine arunca in jandarmi cu chestii si nu te dai mai incolo nici in urma somatiilor, poti sa patesti nasoale. Nu exista gaze cu luneta.

Mai multe, pe Antena3.


Comentarii

Acest păcălici sărman și așa există degeaba. În mod normal pentru o existență inutilă a acestui bufon, nici măcar nu merită amenințat de nici un fel. Sărmanul se tot screme să iasă dintr-un anonimat ce devine tot mai acut, dar se screme degeaba. Un limbric al lui Voiculescu, ce se tot screme să facă zgomot aiurea.

14 august 2018 20:48

ics Micea, stii cati caini latra si nu musca? Treci asa pe la porti sa vezi ce se dau la aia care trec pe strada! Daca le dai druimul pe strada, ori fug in curtea stapanului pe sub poarta, ori fug unde-apuca, catre adapostul de la Ilioara (apropo, mai e ceva acolo?). Vezi ca poti sa soliciti arma de autoparare! De-aia de care permite legea. Nu-ti lua prastie sau tub cu cornete!

13 august 2018 3:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.