Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

E clar pentru oricine că de la Dragnea a pornit comanda politică a intervenției forțelor de ordine, a declarat, sâmbătă, într-o intervenție telefonică la Digi 24, liderul PNL Ludovic Orban.

”E clar pentru oricine că Dragnea a dat comanda politică să fie reprimat în felul acesta mitingul pașnic împotriva PSD-ului. Se poate vedea că, într-un fel, a anticipat acest comportament extrem de agresiv împotriva cetățenilor”, a spus Orban, făcând referire la declarațiile liderului PSD dinaintea protestului.

”Au fost instruiți să fie agresivi, să lovească oamenii”, a afirmat liderul PSD despre intervenția forțelor de ordine.

Integral pe HotnewsComentarii

VAI DE CAPUL TAU ! Tambalagiule, Orban, du-te la drak' si nu vorbi tu in numele la "oricine", bai, ratatule ! Toti romanii. si strainatatea, au putut sa vada hoardele naziste asmutite sa loveasca, sa ucida, sa mutileze pe oricine le impiedica sa devasteze cladirea Guvernului. Pagube materiale, platite din banii bucurestenilor, fire-ati ai drak' de "diasporeni' huligani periculosi. Nu va demisiona guvernul PSD votat democratic si constitutional, de Popor, puiteti sa va kakati pe strazi, bai huliganilor, pana la iarna.

12 august 2018 7:17

@ 11 august 2018 19:27 Băi Paulus nu te mai ruga să moară mă-ta, degeaba. Sărmana femeie dacă știa ce căcat cu ochi face când te-a fătat, mai bine te avorta, avortonule!

12 august 2018 2:59

Ludovic Orban Sa moara mama (cu EUO-clabuci la coltu' gurii, n.m.) daca nu e clar (pentru oricine, n.m.) - asa ca ce sens mai are "ancheta" lu' bou' ala de Iohannis, nu (prea) înteleg nici (macar) io ...

11 august 2018 19:27

zustinem pizideu! zdragnea si-a tras garda personala. jandarii sunt cu totii in solda pizideului. borfasii, criminalii, violatorii au acum spatele asigurat.

11 august 2018 14:11

nuie micolicea la miting codrin stefanescu si-a trimis prietenii care l-au aparat pe dragnea http://www.aktual24.ro/cine-sunt-interlopii-aparat-pe-liviu-dragnea-la-proces-codrin-stefanescu-recunoaste-ca-el-i-a-adus-video/

11 august 2018 13:16

Stan Pățitul TĂTICU. Ia mandolina și gâdil-o la cur pe Alinutza. Să vă fie rușine ! Se întorc Brătienii în mormânt de cât „ bine” faceți voi țării. „ Iară voi, voi epigonii, niște răi și niște fameni. E rușine omenirii să vă zică vouă oameni ” șamd

11 august 2018 12:44

Ionut Mai lingaule alcoolist, datorita naparcilor ca tine a ajuns tara asta in mizeria de acum! Rahati cu cap, fara coloana vertebrala, aserviti serviciilor. Sa va plateasca D-zeu asa cum meritati, tuturor tradatorilor de tara!

11 august 2018 11:55

alupigus Cel mai cretin politician din istorie este acest betiv imberb , lingator de cur johannist , MUIE ORBAN !

11 august 2018 11:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.