Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Klaus Iohannis a avut o primă reacție după incidentele extrem de violente de la mitingul Diasporei din Piața Victoriei. Președintele României a subliniat faptul că violența nu este acceptabilă indiferent de opțiunile politice și condamnă ferm intervenția Jandarmeriei.

”Într-o democrație autentică este dreptul fiecărui om să protesteze, dar violența nu este acceptabilă, indiferent de opțiunile politice. Condamn ferm intervenția brutală a Jandarmeriei, puternic disproporționată în raport cu manifestările majorității oamenilor din Piața Victoriei. Încercarea de a înfrânge voința oamenilor printr-o reacție violentă a forțelor de ordine este o soluție condamnabilă. Ministrul de Interne trebuie să dea urgent explicații pentru modul în care a gestionat evenimentele din această seară!”, a fost mesajul transmis de Președinte, pe contul personal de Facebook.

Mai multe, pe Antena3.


Comentarii

Vasile Mircea Mitingul a fost organizat impotriva politicii PSD-iste de a mentzine infractori condamnatzi la inchisoare in functziile de decizie ale tzarii,,,Dragnea, Valcov si altzii...de a promova prostia si nepotismul in functzii decizionale...Dancila, Andrusca si altzi ministrii incompetentzi, chiar prosti dea binelea...Este impotriva politicii PSD-iste de a schilodi justitzia, a calarii procurorii si a scapa Baronii PSD de dosare si coruptzii deja condamnatzi din puscarie...Oricat v-atzi face ca nu vedetzi realitatzile odata si odata PSD-ismul tot va plati...Eu sper sa plateasca la urmatoarele alegeri....

11 august 2018 10:26

CETATEAN Bai, iresponabilule de sef la Romania, derbedeii care au desprins bordurile si au smuls gardurile de fier, si au lovit pe jandarmi sa-i omoare, cum, bai Herr, ucigasii astia sa fie lasati sa omoare oameni?! Repeti scenariile 1933-1936 din Germania lu' Hitler, cand hoardele naziste au dat foc Germaniei. Cum, bai Johanis, de ce Mariel Puteri iti permit sa declansezi razboi in Romania. Alooo! opriti-l pe Johanis, a pus de macel in Romania, pt "guvernul meu"-adica a lu' Herr.

11 august 2018 7:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.