Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Huligani cu tricourile trase pe cap au aruncat cu obiecte contondente spre jandarmi, iar forţele de ordine au tras gaze lacrimogene în sus, fumul răspândind-se în toată Piaţa Victoriei. Jandarmii au intrat în manifestanţi, mare parte din Piaţă golindu-se.

Jandarmeria susţine că înainte de a dispersa mulţimea a folosit torţe de avertizare. „S-au făcut somaţiile legale, se va interveni pentru restabilirea ordinii publice, cele 3 semnale luminoase de avertizare au fost făcute“, este mesajul Jandarmeriei.

Integral pe AdevărulComentarii

Ionescu Victor Domnilor Diasporezi, de ce sa mai trimitetzi banii (valuta forte) in tzara cu care sa se "unga" industria si comertzul, sa se pastreze stabilitatea monedei natzionale ???...De ce ???...Ca au zis unii ca doar in folos propriu atzi facut-o...ca v-atzi facut case si atzi luat mobilier...Dar incultzii economic nu stiu...ca atunci cand cumperi ciment si caramizi, fabricile de ciment si cele de caramizi au cerere si angazeaza muncitori care muncitori din Romania sunt platitzi din banii vostrii si statu le ia impozite...sau cand cumparatzi mobila firmele producatoare platesc taxe si impozite la stat...si uite asa ajung jandarmii care va gazeaza si bat azi sa fie platitzi si din banii vostrii...si ajung infractori din fruntea tzarii ca Dragnea, Valcov si altzi Baroni PSD-isti sa fie platitzi si din banii vostrii...ASA CA DRAGI DIASPOREZI, DE CE SA MAI TRIMITETZI BANI IN TZARA ??? ...ca sa fitzi jignitzi, gazatzi si batutzi cu pulanu peste cap...Nici concediile sa nu le mai facetzi in tzara...de ce patronii de hoteluri si restaurante, cameristele, bucatarii, ospatarii si altzi romani sa fie platitzi si din banii vostrii ???...daca politica PSD-ista va bate, va ignora si injoseste facetzi si voi la fel...

12 august 2018 13:10

alupigus Auzi la idiotul asta , huligani platiti de psd ! Mare cretin , adica psd si-o baga singur in cur ! HULIGANII PLATITI DE JOHANNISTO-SECURISTOIZI DOBITOCULE!Pai malacanis daca nu castiga un nou mandat , n-a belit-o ? Drept in puscarie merge , acolo e locul nemernicului !

11 august 2018 11:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.