Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cineastul ucrainean Oleg Senţov, încarcerat în Rusia şi în greva foamei de aproape trei luni, este "pregătit să moară", a declarat vineri avocatul său Dmitri Dinze, relatează AFP.

"Bineînţeles, Oleg, ca oricine altcineva, nu vrea să moară. Dar este pregătit", a declarat avocatul, într-un interviu pentru site-ul de informaţii Meduza.

Integral pe România LiberăComentarii

europeanu În sensul celor antementionate va recomand (calduros) lucrararile (100% europene, n.m.) "Kontrolverlust" si "Die Destabilisierung Deutschlands" - deveite instantaneu "best saler"-uri în Germania - distractie placuta!

11 august 2018 19:21

E O euro-VESTE FANTASTICA - mai ales ca ÎNCA (vreo) 7.000.000.000 de semeni ai sai sunt si ei PREGATITI SA MOARA (când le va suna ceasul, n.m.) - sau cel putin ar trebui sa fie, dat fiind ca nimeni nu e vesnic pe lumea asta - afara de Domnul Dumnezeu, nu?!

11 august 2018 19:13

europeanu Hai ma ca ucigasul putin e baiat bun. Nu a pus niste ceceni sa-l mazileasca.

10 august 2018 23:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.