Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele PSD Dâmboviţa, senatorul Adrian Ţuţuianu, a declarat, la Târgovişte, că protestul de vineri trebuie asumat, că partidele de Opoziţie, în special PNL şi USR, sunt organizatorii adevăraţi, iar diaspora este doar invocată.

''Este dreptul oricărui cetăţean să protesteze şi să ceară guvernului, Puterii în general, anumite lucruri, unele revendicări pot fi bine întemeiate, altele mai puţin întemeiate, dar cert este că guvernele sau majorităţile parlamentare nu se schimbă cu strada. A doua subliniere, este dreptul şi al diasporei să protesteze, dar eu cred că în momentul acesta diaspora este doar invocată, nu există o participare, să spunem, consistentă, importantă din partea diasporei şi acest miting are o participare internă foarte mare şi câţiva oameni care au venit din diverse zone ale Europei, nu ştiu, motivat sau nemotivat să protesteze'', a precizat Ţuţuianu.

Integral pe Digi24Comentarii

v D-lor Ghiolbanisti, care doriti sa nu se schimba nimic in justitie, va intreb dupa legislatia, procedurile, etc actuale cam de cit timp are sa dovedeasca vinovatia lui Dragnea, Tariceanu si altii pe care nu-i agreati si sa-i condamne? Cum vi se pare, comportamentul lui Ghiolbanis, dupa declaratiile lui? Daca nu ar avea functia actuala si cele trecute de primar si sef la FDRG, etc, de mult timp era acuzat de jumatate dincodul penal, ba chiar ar fi fost inchis.

11 august 2018 23:52

Stan Pățitul Dle Vasile ! Nu induceți în eroare ! Care justiție? Aveți impresia că justiția română, procurorii, polițiștii l-au făcut scăpat pe numai pe Dragnea. Duceți-vă pe holurile instanțelor și ce auziți la despre corectitudinea și competența justiției nu cred că veți avea curajul să puneți pe net.

11 august 2018 13:03

Vasile Mircea Domnule PSD-ist Tzutzuianu, Minciuna-i Gogonata ! Mitingul este organizat impotriva politicii PSD-iste de a mentzine infractori condamnatzi in functziile de decizie ale tzarii,,,Dragnea, Valcov si altzii...de a promova prostia si nepotismul in functzii decizionale...Dancila, Andrusca si altzi ministrii incompetentzi, chiar prosti dea binelea...Este impotriva politicii PSD-iste de a schilodi justitzia, a calarii procurorii si a scapa Baronii de dosare si coruptzii deja condamnatzi din puscarie...Oricat v-atzi face ca nu vedetzi realitatzile odata si odata tot ve-tzi plati...Eu sper sa platitzi la urmatoarele alegeri....

11 august 2018 10:17

X Nu cred ca partidele trebuie sa-si asume acest miting sau protest, ce-o fi! Asta-i consecinta folosirii internetului, a retelelor de socializare, lucru care nu e rau, daca se transmit lucruri bune si sanatoase pentru natia romana. Dar oare cine sunt acesti protestari? Pai, sa-i analizam, pe scurt. Nu sunt parlamentari, medici si magistrati deoarece au salarii facute de la 10.000 lei la 25.000 lei. Nu sunt jandarmi, pompieri (ISU) si politisti pentru ca, desi nu au salariile marite ca cei tocmai evocati mai sus, ei se afla in alerta , adica la datorie. Nu sunt pensionari CAP sau persoane cu deficiente grave, deoarece tocmai li s-au marit pensiile de la 520 lei la 640 lei, iar ei traiesc la tara sau izolati in munti si nu au cum sa coboare de-acolo. Nu sunt muncitori de la fostele Faur, IMGB, Timpuri Noi, Semanatoarea si altele asemenea, fiindca sunt preocupati sa-si caute actele ca sa li se recalculeze pensiile. Nu sunt studentii cadorisiti cu transport gratuit, deoarece sunt la 2 Mai, Costinesti, Mamaia, la mare. Atunci, cine mai ramane din locuitorii Romaniei? Or avea legatura cu niste tipi care nu au niciun sentiment romanesc, care sunt in simbria strainilor, pe care-i intereseaza doar show-ul? Cre'ca!

10 august 2018 22:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.