Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mircea Badea a reacționat, în timpul protestului de vineri, spunând că ceea ce se întâmplă în Piața Victoriei este deznodământul firesc la tot ce s-a întâmplat până acum.

”Cand celebrezi injuraturi si golani, nu exista alt deznodamant. Cand aplauzi incantat cum galeriile iti injura pe stadion adversarul politic, patesti intr-un final.
Cand legitimezi la nivel de presedinte muia, la ce te astepti? Cand nu organizeaza nimeni nimic si o arzi pe haiducie tampa non stop, cam ce crezi ca se va intampla?
E foarte tarziu sa mai urli:"Fara violenta!" cand gura ti-a fost plina luni de zile cu:"Muie PSD!"
E nasoala violenta? Nu #rezistati? E doar vina voastra!” scrie Mircea Badea pe Facebook.


Comentarii

X Mircea, am zis!

11 august 2018 19:40

Băi Păcăliciule, tu nu ești decât un bufon jalnic slugă la stăpânul tău Dan Voiculescu, cel care te-a făcut mare vedeată, că la pulitura aia cu Teo și Mircea nu se uita nimeni, pardon, adică se uita lumea cu curul. Indivizii ăia violenți sunt slugile PSD-ului care au avut misiunea clară să facă acte de violență, exact ca spărgătorii de grevă la începuturile comunismului de la noi. Tu te-ai trezit și ai și tu o erecție la violențe? Băi clovnule constipat, du-te băi și ușurează-te că ești plin de căcat în tot ambalajul tău natural!

11 august 2018 1:22

X Sunt frustrati ca nu li se da ce-au cerut mereu! Iar aia cu numarul de inmatriculare era o aluzie la numere.... camcat pot duce, de la Suedia la Bucuresti! Acum, au gura, pardon, sinonimul, plina!

10 august 2018 22:41

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.