Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cei care provoacă violențe în Piața Victoriei sunt, cei mai mulți, ultrași din galeriile de fotbal mobilizate de PSD, în special de primarii de sectoare, au declarat pentru G4Media.ro surse din partid. Antena 3 a anunțat pe surse încă din jurul orei 17.30 că galeriile de fotbal se îndreaptă spre Piața Victoriei.

”Am recunoscut in grupul de Ultrasi , pe cei din galeria lui Dinamo – trimisi de fratii Negoita (primar sect 3 si actionar la Dinamo)”, a declarat un martor ocular pentru G4Media.

Integral pe G4media.roComentarii

stefan cel care a scris articolul este obligat prin lege sa dezvaluie sursele care indicau ca PSD au chemat galeriile in piata....am inteles ca se deschide dosar penal...iar pe baza titlului acestui articol , ziaristul trebuie sa fie citat in calitate de martor si sa dezvaluie identitatea surselor...

11 august 2018 20:38

nuie micolicea La miting codrin stefanescu a trimis si pe prietenii (interlopii) care l-au flancat pe dragnea la proces

11 august 2018 13:12

”PSD-ALDE a arătat aseară că legitimitatea lor se impune prin violenţă asupra cetăţenilor. Pentru că vrem să ne exprimăm liber, pentru că vrem să fim auziţi şi pentru că vrem să rămânem liberi, ne vedem din nou în Piaţa Victoriei. Nu ne intimidaţi, nu ne este frică, puterea suntem noi! Plecaţi până nu omorâţi pe cineva!” Un nou protest este anunţat, pe Facebook, pentru sâmbătă, de la ora 18.00, în Piaţa Victoriei, evenimentul fiind intitulat ”Nu plecăm până nu plecaţi!”

11 august 2018 11:25

Jandarmul din Saint Tropez Jandarmeria sa-si faca treaba ! Da`...si Dragnea & ai lui, sa le dea legi corecte ! Pt ca...Legea se impune, nu te rogi de idioti sa o respecte !!! Oriunde in lumea civilizata, daca un "organ" e atacat, se scoate arma, iar respectivul este ..."asomat" ! Urgent !!!

11 august 2018 10:53

Vasile jandarmeria trebuie desfiintata , nu-si face treaba , daca erau doua grupuri care se bateau intelegeam sa faca macelul ala da asa au batut doar pentru ca erai acolo si strigai anti psd!

11 august 2018 8:00

europeanu Niucolae Bian ia mai suge tu cacatul ma-tii aia curva ! Si tot pesedeul ma-tii !

10 august 2018 23:49

Nicolae Bian Eu zic sa fukcem o "diviziune sociala a muncii" - Dvs. sugeti EURO-poolla, si eu #REZIST! (respectiv îi dau limbi Monicai Pizdovei, n.m.) - ca la EURO-MAJDAN! Cu respect, G7media.eu + GigiPoolla25-26

10 august 2018 22:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.