Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele USR, Dan Barna, care participă la mitingul din Piaţa Victoriei pentru a strânge semnături pentru campania „Fără penali în funcţii publice“, spune că Jandarmeria a fost gazele lacrimogene la fiecare jumătate de oră, deşi în piaţă „este o atmosferă liniştită şi normală, nu este nimeni violent sau agresiv“. Dan Barna susţine că jandarmii sunt cei care incită manifestanţii şi vor să distrugă protestul paşnic al românilor din diaspora.


„Sunt de două ore aici, cam o dată la jumătate de oră s-a dat uşor, acum s-a dat un jet foarte tare, un jet de gaze lacrimogene. Toţi oamenii sunt iritaţi, revoltaţi. Eram aici în mijlocul Pieţei, adunam semnături, este o atmosferă liniştită şi normală şi totuşi jandarmii reuşesc să incite şi să distrugă această manifetare paşnică“, a declarat Dan Barna, din Piaţa Victoriei, unde se află alături de mai mulţi membri USR şi strânge semnături pentru campania "Fără penali în funcţii publice".

Integral pe AdevărulComentarii

Stan Pățitul Cine îl mai bagă în seamă și pe ăsta? ( Ar trebui băgat altundeva) Să fie tras la răspundere pentru instigare las fapte cu violență și pentru destabilizarea țării, a regimului democratic ales.

11 august 2018 13:06

oneghistul Este un ADEVARAT si incredibil abuz, ca Jandarmeria (inca !!!) nu te-au acuzat pt instigare !!!

11 august 2018 10:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.