Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Turcia nu va ceda la intimidare şi la şantaj, a declarat vineri preşedintele Recep Tayyip Erdogan, cu ocazia unui miting desfăşurat la Gumushane, în nodul ţării, la scurt timp după ce omologul său american Donald Trump a anunţat dublarea tarifelor vamale la importurile de oţel şi de aluminiu din Turcia, transmite dpa.

Erdogan a făcut referire la membri ai mişcării conduse de clericul Fethullah Gulen, autoexilat în SUA şi pe care Ankara îl acuză de orchestrarea puciului eşuat din iulie 2016. Formularea preşedintelui turc nu a menţionat însă în mod direct Statele Unite sau pe Trump.

Integral pe AgerpresComentarii

Vasile prosti mai sunt turcaletii ca se iau dupa golanul asta cu conturi doldora de dolari ! Au ajuns sa prefere sa munceasca in romania decat sa mai stea la ei!

11 august 2018 16:30

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul TURCIA 11 Hristos 11, Maria 11, Tișbitul 11; TU.R.C.IA. TU-Tișbitul, RIA-Rai, C-Casa. Casa Raiului Lui Hristos și Tișbitul. Casa Raiului în care stau după care se înfăptuiește Creaționismul acum. Turcia e Statul care a eliminat Evoluționismul din toate școlile. Să le lumineze Dumnezeu mințile ca să facă manualul Creaționismului în toate școlile din țară.

11 august 2018 2:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.