Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat, vineri seară, că în zona Olteniei s-ar fi plătit de unele partide de Opoziţie microbuze pentru aducerea de oameni la Bucureşti, pentru a protesta în faţa Guvernului.

Întrebată la Antena 3 ce părere are despre protestul din Piaţa Victoriei, ministrul Muncii a precizat: „Eu nu cred că acolo e diaspora. Am foarte mulţi prieteni aflaţi în străinătate şi nu sunt la miting. În zona Olteniei s-au plătit microbuze (n.r.- cu protestatari care să vină la Bucureşti) de către unele partidele de Opoziţie“.

Integral pe AdevărulComentarii

Vasile Mircescu Domnisoara Olgutza Vasilescu, Minciuna-i Gogonata ! Mitingul este organizat impotriva politicii PSD-iste de a mentzine infractori condamnatzi in functziile de decizie ale tzarii,,,Dragnea, Valcov si altzii...de a promova prostia si nepotismul in functzii decizionale...Dancila, Andrusca si altzi ministrii incompetentzi, chiar prosti dea binelea...Este impotriva politicii PSD-iste de a schilodi justitzia, a calarii procurorii si a scapa Baronii de dosare si coruptzii deja condamnatzi din puscarie...Oricat v-atzi face ca nu vedetzi realitatzile odata si odata tot ve-tzi plati...Eu sper sa platitzi la urmatoarele alegeri....

11 august 2018 12:45

europeanu olputza,muie !!! Si muie pesede !!!

10 august 2018 23:56

Nae Olgutooo, dar voi cum ati adus demonstrantii la Bucuresti sa bata din palme, cine a platit atutobuzele?

10 august 2018 20:34

PLR Eu cred ca LOV ar trebui sa-și tempereze tupeul și sa își ranforseze mintea (vezi Marșul Tramvaiului). Ce ma mira este aceasta rupere de realitate a celor din Guvern - chiar nu realizează ca sunt disjuncție de realitate? Oricum, multumesc celor de la miting!

10 august 2018 20:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.