Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Organizaţia PSD Diaspora a catalogat, vineri, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX, ca fiind „inacceptabile" declaraţiile ministrului italian de Interne, Matteo Salvini, care a acuzat România şi Bulgaria că trimit „sclavi” în Europa.

„PSD Diapora ia atitudine şi consideră inacceptabile declaraţiile Ministrului de Interne italian, Matteo Salvini, care a acuzat România că, alături de Bulgaria, trimite „sclavi” în Europa Occidentală. PSD Diaspora consideră că orice asociere între cetăţenii unei ţări şi un fenomen infracţional generează fenomene de ură rasială sau xenofobie şi recomandă o mai mare atenţie şi diplomaţie în declaraţii. Legea trebuie să se aplice în mod egal şi ferm şi, în nici un caz, pe baze etnice sau discriminatorii, indiferent de cetăţenie sau de etnie, iar statul italian este obligat să respecte drepturile omului şi să gestioneze cazurile de exploatare prin muncă şi de discriminare a persoanelor de pe teritoriul Italiei", se arată într-un comunicat de presă al PSD Diaspora, remis vineri MEDIAFAX.

Integral pe MediafaxComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.