Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fizicianul Cristian Presură ia parte la mitingul Diasporei, din Piața Victoriei, și-i îndemnă pe toți prietenii săi să i se alăture.

„Acum am ajuns. Sunt mai încrezători decât aseară, aseară am trăit noaptea îndoielii, dar acum văd că am făcut bine pentru că văd oameni care au curajul sa strige, să iasă în față, mai ales că atunci când simți cât de dureros se simte gazul lacrimogen pe gât, îți dai seama ce curajoși sunt oamenii ăștia. Eu aș avea un mesaj pentru prietenii mei: eu sunt aici în piață și îi aștept pe aceia dintre ei care cred în același ideal că mine. Că putem construi o țară mai bună și că momentele acestea sunt de cotitură și pot fi adevărata sărbătoare a Centenarului, prin faptul că există o generație care vrea sa schimbe istoria României cu adevărat în bine, la fel cum a făcut generația care a constituit Romania modernă după cel de-al doilea Război Mondial. Le-am spus copiilor mei că nu vreau că ei sa își formeze acum o părere, ci vreau să învețe că au dreptul să își spună părerea oricând. De asta am luat-o pe Maria, fiica mea, la demonstrația din Amsterdam cu ocazia OUG 13, nu că sa scandeze, ci că sa îl vadă pe tatăl ei că are curajul să spună ceea ce gândește, pentru că și ea mai târziu, când va fi mare, să facă la fel. Eu cred cu adevărat din tot sufletul că România poate să fie schimbată în bine. România poate să fie o țară moderna. Dar numai daca noi alegem sa facem schimbările potrivite și sa ne punem pe treabă”, a declarat Presură, pentru Hotnews.

Integral pe HotnewsComentarii

Ionut Ti-ai atins ''idealul'', lepra?

11 august 2018 0:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.