Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

”Colegii mei discută în permanență cu protestatarii. Au fost aruncate pungi cu excremente, cu urină. Pietre, bucăți rupte din carosabil, au lovit nu doar jandarmi, ci și persoane prezente la adunarea publică. Colegii mei au folosit spray-urile individuale de protecție. În acest moment situația s-a calmat” a spus Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, care a adăugat că nu are informații că ultrașii vin spre Piață și că până acum au suferit răni ușoare trei jandarmi.

”Nu doar noi suntem expuși, ci și reprezentanții televiziunilor, sunt expuși unei stări de pericol” a mai spus oficialul.

Mai multe, pe Antena3.


Comentarii

Antena 3! Căcatul la pungă a fost furnizat direct de la curul Gușterului Dan Voiculescu, pentru că Șopărloiul exotic se cacă și face pipi ajutat de pipetă, pungi cu fecale și pișat vândute protestatarilor cu 5 euro bucata. Ce să mai vorbim? Dan Voiculescu e afacerist mare, el a știut dintotdeauna cum să facă bani și din căcat și pișat.

11 august 2018 1:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.