Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dezvoltatorul Warehouse & Distribution De Pauw (WDP), controlat de una dintre cele mai bogate familii din Belgia, a anunţat achiziţia unui nou depozit în Timişoara în suprafaţă de 37.000 mp pentru 21 mil. euro, investiţie care se adaugă obiectivului companiei de a ajunge la proprietăţi de jumătate de miliard de euro în România, până în 2020.

Imobilul cumpărat în trimestrul al doilea al acestui an are mai mulţi chiriaşi, printre care şi Procter & Gamble şi vine în completarea depozitelor pe care firma le deţine deja în Timişoara. Tot anul acesta, compania a mai investit 5 mil. euro într-un depozit de 20.000 mp din Braşov închiriat de Flanco.

Integral pe CapitalComentarii

Socotitorul Lui Nae i-a placut revista REBUS! A vazut el ceva pe acolo cu ANAGRAMARE. N-a inteles, dar nici nu si-a batut capul. La urma urmei doamnele Veorica si Grapini de multe ori au folost cuvinte prin anagramare. De exemplu aia cu „imunoglobină” vs imunoglobulina. Asa ca el are dreptate. Bravo Nae. N-ai stiut, dar ai pleznit-o.

10 august 2018 18:18

Ufff - Agramati, Nae, agramati.

10 august 2018 14:40

Nae Ei cumpara si politicienii incompetenti si anagramati striga " nu ne vindem tara"

10 august 2018 14:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.