Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Sute de oameni au participat, joi, la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca, la slujba de înmormântare a marelui taragotist Dumitru Fărcaş, oficiată de mitropolitul Andrei Andreicuţ, alături de un sobor de preoţi. Sicriul, acoperit cu steagul tricolor şi flancat de o gardă de onoare, a fost depus pe scenă şi înconjurat cu flori albe, dar şi de familia sa şi de cei dragi, printre care fiica sa, Andreea, sau actorul Dorel Vişan, îmbrăcaţi cu cămăşi populare. Artiştii de muzică populară Aurel Tămaş, Sava Negrean, Dinu Iancu Sălăjanu s-au numărat şi ei printre cei care au venit să îşi ia rămas bun de la Dumitru Fărcaş. La finalul evenimentului, sicriul a fost purtat de militari în faţa Casei de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca, care în viitor ar putea purta numele lui Dumitru Fărcaş, în urma unei propuneri a municipalităţii către Guvern, iar cei aproximativ 500 de oameni prezenţi l-au înconjurat pe sunetul muzicii a doi taragotişti. Dumitru Fărcaş a fost înmormântat în livada din spatele casei natale, în localitatea Groşi.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Intrebare fara apropouri @alupigus.E trist ca o intrebare sincera , fara conotatii de ura, invidie sau partizanate politice ,au declansat in d-ta sentimmente de maidan.

10 august 2018 17:40

Goe alupigus cum poti sa fii asa idiot? Si aici tot tzigan ai ramas.

10 august 2018 14:20

alupigus Presupun ca da , daca esti o mare personalitate , un mare nume ! Nu e cazul lui Johannis !

10 august 2018 14:11

Intrebare fara apropouri Poti fi ingropat si in afara spatiului amenajat in acest scop, respectiv cimitir ?

10 august 2018 13:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.