Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Inspectoratul General al Poliţiei Române, prin Biroul Pirotehnic, oferă sprijin Poliţiei Capitalei pentru efectuarea unui control pirotehnic preventiv care vizează verificarea autoturismelor parcate în zona Piaţa Victoriei.

Acţiunea are drept scop asigurarea protecţiei cetăţenilor care se vor afla în această zonă, precum şi a celor care o vor tranzita, arată Poliţia Capitalei.

Zeci de mii de români din ţară şi din străinătate s-au mobilizat pentru a participa la mitingul de vineri din Piaţa Victoriei din Capitală. Ei cer demisia Executivului, nemulţumiţi de modul de guvernare al social-democraţilor.


Comentarii

alupigus Ne doare-n pula de toate fantasmagoriile cu privire la acest miting johannist de "foc si sange" , ca la "Colectiv" , unde presedintele dement a ordonat ambuscada fara sa-si dea seama de urmari ! De ce credeti ca nu se finalizeaza instanta ? De data asta derbedeii , daca vor fi , vor avea parte de un "tratament" pe masura , adica multe pulane ! Cei ce traiesc afara stiu ca schimbarea de regim politic se face democratic , prin vot , nu cum vrea dementul de presedinte etnic german , dusman al romanilor ! Dar el e disperat ca nu va mai castiga un nou mandat si-l paste PUSCARIA ! Acolo-i e locul !

10 august 2018 9:58

Noi din Diaspora suntem mult mai bine informați ca cei din țară. Pentru că voi aflați doar ce dictează politicienii corupți televiziunilor pe care le controlează. comisarul.ro.

10 august 2018 9:09

Este agitație mare la vârful găștii care conduce PSD și la nivelul conducerii ministerului de Intern Conducerea Jandarmeriei este pusă sub o presiune uriașă în aceste ore de nervozitatea dementă a lui Dragnea. Care spune tuturor, relatează una din sursele noastre, că românii din Diaspora au venit să facă revoluție. În orele următoare, spune sursa noastră, se vor înmulți și agrava ca ton mesajele venite dinspre PSD și trompetele lor mediatice prin care se va acredita ideea că tomânii din diaspora încalcă ordinea constituțională și vor să răstoarne ordinea de drept din România.comisarul.

10 august 2018 9:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.