Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Caz șocant la Bârlad unde ziua în amiaza mare, în jurul orelor 12.20 în zona Stadion s-a iscat o bătaie între două clanuri de rromi!

Pe strada Republicii și la intersecția cu strada care duce spre Școala „Episcop Iacov Antonovici”, dintr-o dată mai mulți bărbațiau început să se fugărească, iar unul dintre ei a scos un pistol și a tras două glaonțe după alt bărbat.

S-a iscat un scandal monstru, s-au aruncat și răngi, care au lovit geamurile unui magazin, trecătorii fiind foarte speriați!

În momentul când s-a tras cu pistolul a fost și un profesor, director de școală, care a sunat la 112, solicitând intervenția forțelor de ordine, care au venit în câteva minute.


Comentarii

Lute Nu-i mai deranjati mai pe tigani saracii ,eu propun sa nu le mai cumparam pistoale politistilor ,ca tot degeaba ,sa le dam direct tiganilor !!

9 august 2018 19:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.