Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Iata horoscopul weekendului 10-12 august 2018, iata ca soseste mult asteptatul moment in care are loc ultima eclipsa a verii 2018, eclipsa partiala de Soare in Leu de sambata 11 august, o data cu Luna noua in Leu. Avem un weekend intreg cu Luna in Leu si nu oricum ci Noua. Acest mare eveniment astral inchide perioada agitata a sezonului eclipselor. Eclipsele vin intotdeauna perechi si in rare ocazii precum aceasta vara putem avea 3 la rand.

BERBEC

Indiferent pentru ce esti predestinat, vei gasi cai sa eviti neintelegeri si abordari ce pot rani in relatiile cu altii. Nu iti mai acoperi inima cu celebrele tale ziduri de teama pentru ca nu iti va ramane loc pentru respirat. Inconjoara-te cu oamenii pe care ii iubesti si care te sustin ca sa simti iubirea. Inca este o anumita lipsa de usurinta in relatii si in viata amoroasa. Nu face mai mult decat simti ca este potrivit si bine, valorizand propria pozitie in relatie dar si calitatile persoanei din fata ta.

Afirmatia weekendului pentru Berbec: Eu ma valorizez

TAUR

Aceste zile iti reamintesc greselile pe care le-ai facut in trecut si in timp ce incerci sa fii destept si cu picioarele pe pamant, ai putea sa simti anumite emotii si sa nu fii in stare sa te conectezi emotional cu situatii din viata reala. In ceea ce crezi se va manifesta la un moment dat, deci lucreaza mai degreaba asupra credintelor tale in loc sa fortezi solutii in relatii in care este nevoie de relaxare. Pe masura ce Venus este in Balanta, vei vedea rezultatele muncii tale mai bine si te vei valoriza mai mult. Insa tot ai de lucrat asupra acelor relatii apropiate care doresc sa se dezvolte pentru tine.

Afirmatia weekendului pentru Taur: Imi deschid inima pentru iubire

Continuarea pe antena3.ro


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.