Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Marea răbufnire intelectuală și patriotică a președintelui României s-a produs exact cînd eu mă aflam pe drumul întoarcerii spre casă. Eu – pe drum, cu vînzătoare, ospătari, șoferi, paznici și femei de serviciu venind de la muncă, președintele – la PNL, în fața nenegociabililor cinstiți Blaga et comp., cu fălcile lor de Mangalița strălucind de grăsime și purtînd semnul acelei nenegociabile onestități anunțate de Blaga și ușor de recunoscut în aerul gomos al lui Klaus Iohannis.

Mărturisesc că bunul-simț, simplitatea și modestia, uneori chiar lipsa de educație și agitația turistică a compatrioților noștri nu m-au deranjat.

Integral pe CotidianulComentarii

@ 9 august 2018 11:51 Or fi alții drepți, dar tu avortonule ești campion strâmb, nu te întrece nimeni, pentru că n-are la ce, avortonule, găliganule istoric pitic al momentului. Ești fost colaborator și tu ca și nen-tu Nistorescu?

9 august 2018 19:58

Sa fim drepti Cornel Nistorescu e intrecut in " talente "de valorosul avorton al presei ante '89 si post '89,marele mic " istoric al clipei "

9 august 2018 11:51

Departamentul Securității Statului din fosta RSR Cornel Nistorescu? Bun element, slugarnic, pupincurist, plin de tot căcatul din presa românească ceaușistă unde a fost colaborator fidel al nostru, un căcănar împuțit care acum se trezește din somnul morții presei și mai cacă câte un articol de tot căcatul. O fi Iohannis gol, că așa-l vede Nistorescu, dar acest Nistorescu e plin de căcat ceaușist din abundență. Un dram de adevăr reușește să cace Nistorescu în fecala lui de articol, anume îi descrie muianul porcesc al lui Blaga, care muian se încăpățânează să polueze peisajul politic românesc cu grohăielile lui reale sau imaginate de moaca lui de porc porcesc, n-am găsit altă rimă. Numai Liviu Nicolae Dragnea nu e gol, nu e nud de nici un fel, e cel mai iubit fiu al pesedeului împuțit! Să nu uit! Toate mutrele de la PSD sunt ai noștri mândrii ca brazii îmbrăcați nu goi, mutre de legionari sau de naziști a la Codrin Ștefănescu sau dominați de muianul patibular strâmb croit al lui Șerban Nicolae, sau de moaca tâmpă de imbecil a lui Nicolicea. Cel mai chipeș rămâne Adrian Năstase îmbrăcat și el, dar în zeghea de ocnaș, în rest Iliescu e mai hâd la moacă și decât Ceaușescu, sărmanul împușcat sacrificat pe altarul neo-PCR-ului de azi!

9 august 2018 2:05

Nae A scris informatorul securitatii Nistorescu, Ce jaf de om, vine la TV si da lectii de morala.

8 august 2018 22:18

Vasile daca zice nistorescu .. muie bai cacat cu ochi!

8 august 2018 21:28

alupigus MUIE JOHANNIS , MUIE PNL !

8 august 2018 21:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.