Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Marţi, 7 august, în cadrul Festivalului Internaţional de Film Independent ANONIMUL, a avut loc "Întâlnirea Fundaţiei9", o dezbatere dedicată evoluţiei cinematografiei româneşti în ultimul deceniu, dar şi statutului artiştilor de film. Cu acest prilej, a fost prezentat oficial Fondul de Cinema "Lucian Pintilie", creat în memoria marelui cineast român pentru a sprijini filmele de autor semnate de regizori români aflaţi la debut.

Participanţi la această întâlnire a Fundaţiei9 au fost Miruna Berescu (producător de film/director ANONIMUL), Laurenţiu Damian (regizor/scenarist/preşedinte UCIN), Tudor Giurgiu (regizor/preşedinte TIFF), Bogdan Mureşanu (scenarist/regizor), Emanuel Pârvu (regizor/actor), Ada Solomon (producător de film) şi Alexandru Solomon (regizor/producător), discuţia fiind moderată de Corina Şuteu, fost ministru al Culturii şi membră a Consiliului Director al Fundaţiei9.

Integral pe Curierul NationalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.