Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Una dintre legile importante, adoptate de Parlament, în privinţa manualelor şcolare din învăţământul preuniversitar, a fost declarată neconstituţională, în ansamblul său, de către CCR, pe motiv că a fost adoptată prin votul majorităţii absolute, şi nu prin procedura uzitată în cazul adoptării legilor ordinare. Actul normativ, trimis la promulgare la sfârşitul lunii mai, a fost atacat de către senatorii PNL şi USR, Curtea dându-le dreptate. Motivarea a fost publicată, la începutul acestei săptămâni, în Monitorul Oficial.

Concret, cei 27 de senatori ai PNL şi USR, care au atacat, la Curtea Constituţională, Legea manualului şcolar, în ansamblul ei, dar şi articolul 111 din acest act normativ, în special, au făcut sesizarea chiar în ziua în care Parlamentul a trimis-o la promulgare, respectiv pe 31 mai 2018.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul Cât timp se predă în toate școlile din lume Evoluționismul cu învățăturile lui rătăcite și strâmbe, nimic nu va funcționa normal în societate. Manualul Creaționismului NU a existat niciodată din cauza unor minți nebune ca ale lui Charles Darwin, Georges Lemaître și alți dobitoci care nu au trăit niciodată în Duhul Lui Dumnezeu.

8 august 2018 21:50

Malin Bot a realizat un nou material video.Dragnea trebuie sa plece. Dacă Dragnea rămâne în Parlament după 10 august, va instaura dictatura corupților în România https://www.youtube.com/watch?time_continue=17&v=ZPdmCYQ4tQQ Nu putem repeta greseala de dupa OUG 13. Cerem puncte clare, nu picati in capcane. Cerem Jandarmeriei sa nu provoace violente. Numai ei sunt responsabili, numai de ei depinde. Va explic. Dati cat mai mult share. In 10 august trebuie să facem orice este necesar pentru a stopa #ciumarosie. Indiferent ce se va întâmpla atunci, noi suntem în legitimă apărare. #NextLevel Trebuie să ocupăm Piața Victoriei și curtea Guvernului României. O ocupăm legal, iată cum. Constituția ne dă dreptul de acces în orice instituție publică, pentru a depune petiții, luni depunem toți petiția noastră, vineri ne așezăm la coadă, atât de simplu este și legal Jandarmeria nu are dreptul să ne oprească.

8 august 2018 18:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.