Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primăria Sectorului 4 va cere Consiliului General al Municipiului București să declare de utilitate publică lucrările aferente obiectivelor aflate în planul de investiții: ”Modernizare, extindere, demolare parțială a construcțiilor din ansamblul Piața Agroalimentară Berceni-Sudului”, ”Amenajare parcare intersecția Șos. Olteniței cu Șos. Berceni” și ”Amenajare parcare juxtapusă, din Bd. Constantin Brâncoveanu”, precum și să demareze procedurile de expropriere.

Consiliul Local al Sectorului 4 a aprobat, recent, o hotărâre prin care îl împuternicește pe Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, să solicite Consiliului General al Municipiului București,prin direcțiile sale de specialitate, să declare de utilitate publică și să demareze procedurile de expropriere necesare derulării mai multor obiective de investiții care vizează o zonăde maxim interes pentru bucureșteni.

Integral pe Curierul NationalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.