Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Curăţarea cuptorului reprezintă coşmarul oricărei gospodine. Îndepărtarea grăsimii şi a arsurii de pe pereţii cuptorului nu este deloc o misiune uşoară, motiv pentru care majoritatea optează pentru soluţii pe bază de substanţe chimice toxice pentru plămâni şi neprietenoase cu pielea.

Mulţi agenţi de curăţare convenţionali pentru cuptoare par să dizolve în mod miraculos, în doar câteva minute, chiar şi cele mai dificile pete de grăsime şi arsuri; acest lucru se datorează, în principal, ingredientelor cu efect coroziv. Specialiştii Agenţiei pentru Protecţia Mediului din SUA au concluzionat că produsele de curăţat pentru cuptoare conţin de obicei fie hidroxid de sodiu, fie hidroxid de potasiu, substanţe pe cât de eficiente în această treabă casnică, pe atât de periculoase. Mai exact, ele pot provoca arsuri grave ale pielii şi lezarea ochilor, fiind fatale dacă sunt înghiţite. În aceste condiţii, este importat de ştiut că puteţi avea un cuptor strălucitor şi fără a intra în contact cu substanţele chimice din soluţiile convenţionale. Iată câteva sfaturi care vă vor uşura munca:

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.