Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Guvernul a depus la Senat un proiect pentru înfiinţarea unui Consiliu pentru dezvoltarea resurselor umane din administraţia publică, condus de Viorica Dăncilă. Instituţiile vor fi obligate să anunţe Consiliul asupra actelor normative propuse. Executivul vrea ca iniţiativa să se aplice de anul viitor

"Se înfiinţează Consiliul naţional pentru dezvoltarea resurselor umane din administraţia publică, organism cu rol consultativ, fără pesonalitate juridică, cu activitate nepermanentă, denumit în continuare Consiliul, care funcţionează pe lângă Secretariatul General al Guvernului. Consiliul are rolul de a promova un cadru instituţional adecvat pentru coordonarea politicilor publice şi acţiunilor cu impact asupra resurselor umane din administraţia publică, asigurând dezvoltarea resurselor umane din administraţia publică, precum şi de a evalua atingerea obiectivelor asumate în domeniul resurselor umane de către Guvernul României", se arată în proiectul de lege depus la Senat de către Guvern.

Potrivit propunerii legislative, "coordonarea Consiliului este asigurată de prim-ministru sau, în lipsa acestuia, de către ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice. În situaţia în care aceştia lipsesc, coordonarea este asigurată de reprezentantul Secretariatului General al Guvernului, respectiv de reprezentantul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, după caz".

Integral pe MediafaxComentarii

Vasile un consiliu penrtu studiul alfabetului , sau ce poate conduce proasta asta?

9 august 2018 9:55

Ionescu Victor Domna Dancila, mai bine infiintzatzi la timp un Consiliu de Urgentza de preintampinare a pestei porcine africane ce reprezinta un dezastru economic si social in faza asta....ca se mai poate amplifica...Si uitatzi-va la Madama Prim-ministra cum si-a pus palma-n cur si a plecat in concediu cand Romania se lupta cu cea mai mare Pandemie de Pesta Porcina Africana si nu are nici un simtzi de raspundere...Si sa-mi mai amintesc ca fi-su lui Dragnea, informat in prealabil si-a vandut 10 000 de porci din iunie inainte de a incepe virusul de posta porcina africana si sa-i falimenteze pe altzi producatori si tzarani....sunt o Gasca de Mafiotzi PSD-istii preocupatzi doar de bunastarea si privilegiile lor...socialisti de caviar si nepotism...

8 august 2018 14:35

observator Asta-i culmea tupeului la astia care se vad batuti in cuie la guvernare! Deja dau impresia ca au devenit stapani pe mosie. Nu-i prea mult ca au un guvern supradimensionat si jumatate incompetent, fiind numai nulitati ca ministri, mai vin si cu alte structuri inutile si mancatoare de fonduri. De ce nu spun daca jucaria asta oferita Vasilicai suge resurse importante de la bugetul tarii! Terminati cu jumuleala asta, ca nu-i asta investitie, asta-i bataie de joc la adresa celor care dau plusvaloare!

8 august 2018 13:03

EU Respect respectuos respectabilii care respecta muiepsd

8 august 2018 12:44

Bulibasa Pentru cel care scrie "RESPECT DOMNA PRIMMINISTRU VIORICA DANCILĂ",Da-l jos pe acest SRAIN si pune-l pe regele Cioaba, care sigur te va reprezenta dupa placul si nivelul tau !

8 august 2018 12:19

Grig Romania; tara comitilor , comitatelor si consiliilor, care au planuri mari pe hartie si realizari Zero. Vorbarie goala cum spune romanul.

8 august 2018 12:14

RESPECT DOMNA PRIMMINISTRU VIORICA DANCILĂ Noi, românii cerebrali, pentru faptul că manifestați grijă față de banul public vă suntem recunoscători. Putem afirmă, fără tăgadă, că oprirea administrației prezidențiale de a cheltui banul public, în mod nejustificat reprezintă un pas spre normalitate. Acest STRĂIN, ce răspunde la numele de Iohannis și care a fost sprijinit de S.R.I., D.N.A. și multinaționale, trebuie să învețe să respecte poporul roman!

8 august 2018 12:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.