Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Update: Dialog halucinant la „Sinteza Zilei” cu Emanuel Cioacă, care spune că este convins că la mitingul din 10 august vor veni peste 1 milion de români.

”Am primit protocolul după ce am apărut în direct. E foarte rău, nu se trimite înainte cu două zile. În ce sertar l-au ținut două săptămâni (...) Eu nu pot să vin de pe o zi pe alta de la Londra la București. Nu au răspuns în două luni de zile. Eu le-am transmis un mail și i-am rugat să îmi transmită acest protocol pe email, nu a ajuns până astăzi. Nu încercați să căutați un vinovat” a spus Emanuel Cioacă

”Nu ați avut o zi să mergeți să luați protocolul?” a întrebat Mihai Gâdea.

”De ce Primăria a răspuns după 33 de zile? (...) Eu cred că după gafele astea ale Primăriei vor veni mult mai mulți de un milion” a continuat președintele Federației Românilor de Pretutindeni.

”Dacă vin mai mulți de un milion, foarte tare. Dumneavoastră domnul Pieleanu sunteți de-o seriozitate...” a spus Mircea Badea, care a reacționat la răspunsurile date de Emanuel Cioacă.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.