Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Republicii Moldova, Pavel Filip, cere implicarea Guvernului de la București pentru fluidizarea traficului la punctele de trecere a frontierei cu România. Potrivit Radio Chişinău, Filip i-a trimis marți o scrisoare premierului român Viorica Dăncilă, în care semnalează o serie de probleme la frontieră.

Premierul moldovean menționează că la punctele de trecere a frontierei se înregistrează „îmbulzeală excesivă” și, chiar dacă au fost luate unele măsuri speciale, controalele durează foarte mult timp, mai ales în perioada estivală.

Integral pe HotnewsComentarii

Mai diceti-va-n pwla mea de ȘOLDOVENI=RUSNACI=UKRAINIENI= CURVE Faptul că națiunea Română plătește acest BIR, acordarea cetățenii românești tuturor CURVELOR de ȘOLDOVENI, burse pentru toți fraierii....s.m.d., reprezintă ”NOTA DE PLATĂ” aferentă câștigării celui de-al II-lea mandat (2009) a lui Băsescu. Băi Pavele, hai țineți-vă CURVELE acasă, și lăsați-ne în pace!

8 august 2018 8:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.