Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primăria Capitalei a transmis marţi, printr-un comunicat de presă, că Federaţia Românilor de Pretutindeni a renunţat la organizarea mitingului din 10 august, ignorând faptul că protestul a fost autorizat. În replică, Federaţia Românilor de Pretutindeni a explicat că nu îşi poate asuma organizarea unui astfel de eveniment, neavând o „hârtie semnată de la primăria Capitalei”, ci doar o reacţie în presă.


Federaţia Românilor de Pretutindeni a fost înfiinţată în luna iunie 2018, iar lansarea a avut loc la Bruxelles. Preşedintele acestei federaţii, Emanuel Cioacă, este un fost vicepreşedinte al PSD Diaspora.

Integral pe AdevărulComentarii

Lute Spune Cioaca ca in perioada aia esti ocupat cu ciordeala,auzi ma 1 melion ,in cometet e si Muie Sudezul.

8 august 2018 5:27

Uta Trebuia scris la rubrica "hai sa ne cacam pe noi".Astia nu stiu ce e aia un milion dar si din diaspora ,pai bat oamenii aia atata drum ca sa le faca niste neica nimeni program.Noroc cu motivul cu autorizatia scrisa ca iar se trezea acolo Orban si muierea blonda !

7 august 2018 22:54

alupigus DIASPORA PULII ! DIN ASTIA CARE VIN , MAJORITATEA BOSCHETARI DELICVENTI , MERCENARI PLATITI DE SOROS SI TRADATORII ROMANI !!!

7 august 2018 22:39

John Alo Cioaca cu manevre de astea ne-au dat afara din gradinita, bai cacatule. Tu nu reprezinti pe nimeni si nimic . Si eu daca vreu infiintez maine la Paris Uniunea Romanilor de Pretutindeni. PE 10 AUGUST IESITI IN STRADA , STRIGATI-VA DREPTURILE, AFARA CU GUNOAIELE ANALFABETE, AFARA CU GUNOAIELE PENALE. Apropo bai mustaciosule , cati km de autostrda ati facut bai cacatule?

7 august 2018 21:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.