Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Administraţia Prezidenţială aduce precizări privind rectificarea bugetară, în urma declaraţiilor făcute pentru Digi24 de ministrul de Finanţe, Orlando Teodorovici, prezentând situaţia cheltuielilor şi a plăţilor angajate. În ceea ce priveşte lipsa comunicării între Administraţia Prezidenţială şi Ministerul Finanţelor Puiblice (MFP), invocată de Teodorovici, Preşedinţia spune că în urma discuţiei telefonice pe care preşedintele Iohannis a avut-o vineri cu premierul Dăncilă, aceasta l-a mandatat pe consilierul de stat Darius Vâlcov să poarte discuţii cu reprezentanţii Administraţiei Prezidenţiale.

Integral pe Digi24Comentarii

v Ghiolbanis ar trebuii sa ne spuna pt ce sint investiti banii, pe ce se cheltuiesc, etc. Asa este usor sa ceri sume exorbitante pe care sa le cheltui ca ii ai, sa nu mai vorbim ca pot fii deturnati.

7 august 2018 23:09

300 de milioane de euro TOCAȚI pentru o retehnologizare de care NU ERA NEVOIE. Documentul a fost semnat de răposatul ministru de Finanțe țărănist, Ulm Spineanu, Co-semnatar a fost şi Călin Popescu Tăriceanu care era, pe atunci, ministrul Industriilor. Porțile de Fier I are şase hidroagregate, şase turbine, pe înțelesul oricui. Sârbii au la fel. La noi au fost retehnologizate toate, la ei doar patru. Cu toate acestea, într-o funcționare normală a celor două „aripi” ale PF I sârbii produc mai multă energie ca noi. Iar în timp ce noi am plătit 300 de milioane de euro elvețienilor de la Shulzer, vecinii noştri au ales o modernizare cu firma constructoare, din Rusia şi plătesc la jumătate. Turbinele noastre au fost făcute trei la Reşița şi trei în URSS. Sârbii au cumpărat doar de la ruşi. Retehnologizare cu 13 ani înainte de expirarea garanției. evz.

7 august 2018 19:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.