Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Florin Piersic, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Dumitru Fărcaş, a vorbit pentru „Adevărul“ despre relaţia lui cu celebrul taragotist şi despre ce a însemnat acesta pentru România. Piersic era vizibil emoţiont, tocmai întorcându-se de la spitalul din Cluj unde a decedat Dumitru Fărcaş.

„În clipa asta vin de la spitalul de unde ne-a părăsit. Era cel mai bun prieten al meu. Sunt înmărmurit, sunt înmărmurit, pentru că la orice mă aşteptam, dar nu la plecarea lui Mitru Fărcaş, mi-a fost şi îmi este ca un frate. Noi colaboram, mergeam împreună la spectacole, povesteam în maşină. Era atât de vesel şi atât de legat de mine încât nu exista un loc în care să mă duc şi să nu spună lumea: „Fărcaş a vorbit despre tine extraordinar şi a spus cât de multe te iubeşte”. „Eu nu-l iubesc, îl ador pe Fărcaş”, le spuneam eu”, a mărturisit celebrul actor pentru Adevărul. Dumitru Fărcaş s-a stins din viaţă, luni dimineaţă, la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, în urma unor probleme cardiace. „Zilele trecute vorbeam cu el la telefon” Florin Piersic a spus că zilele trecute a vorbit cu Dumitru Fărcaş şi nu părea să aibă probleme grave de sănătate: „Eu ştiu că moartea lui a venit brusc, nu cunosc prea multe amănunte despre starea lui de sănătate, dar am vorbit cu el zilele trecute la telefon şi totul părea în regulă. Ştiu că a fost operat la un picior”.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.