Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

După luni de aşteptare, în care Google a dat informaţii cu „ţârâita” despre noua versiune de Android, ziua cea mare a sosit, într-un final. Android 9.0 P are, de astăzi, şi un nume oficial: Pie.

Chiar dacă majoritatea telefoanelor care rulează Android vor primi actualizarea ceva mai târziu, terminalele produse in-house de Google, seria Pixel, sunt primele care se bucură de noul sistem de operare. Aşa cum era de aşteptat, şi device-ul produs de creatorul Android (Andy Rubin), şi anume Essential Phone, se poate lăuda cu acces instant la actualizare, din prima zi. Următoarele telefoane care pot beneficia de update la Android 9.0 Pie pot fi noile terminale Nokia, produse de HMD Global, despre care este cunoscut faptul că lucrează îndeaproape cu Google, platformele softare de pe acestea fiind extrem de similare cu experienţa „pură” oferită de lineup-ul Pixel.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.