Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Interpretul de muzică populară Dumitru Fărcaş, a murit în noaptea de luni spre marți într-un spital din Cluj, în urma unui infarct, transmite Mediafax. Cunoscutul taragotist avea 80 de ani.

Directorul Casei de Cultură a Studenților Cluj, Flavius Milășan, a declarat că detaliile privind înmormântarea lui Dumitru Fărcaș vor fi comunicate de familie.

”În noaptea de luni spre marți a decedat Dumitru Fărcaș în urma unui infarct, era internat la un spital din Cluj-Napoca. În luna mai a împlinit 80 de ani. Era pensionar, dar avea și funcția de consultant artistic la CCS, iar Sala Mare a instituției îi poartă numele. Transmitem condoleanțe familiei”, a spus Milășan.

În luna mai, Fărcaş a împlinit vârsta de 80 de ani, ocazie cu care preşedintele Klaus Iohannis i-a oferit Ordinul Naţional "Serviciu Credincios" în grad de cavaler.

Integral pe HotnewsComentarii

RIP! Dumnezeu sa-i odihneasca!

8 august 2018 16:40

Emil Urcan O mare valoare a Romaniei a plecat... Acum cantati la ingerul care a avut grija de dumneavoastra si la toti cei din paradis. Dumnezeu sa va odihneasca ! Multumesc pentru tot ce ne-ati daruit!

8 august 2018 2:16

alupigus Mare artist , D-zeu sa-l ierte si sa-l odihneasca-n pace ! Din pacate , ne mor valorile si ramanem cu...johanneii ! Trazni-ar D-zeu!

7 august 2018 18:29

Dorel Dumnezeu să-L Ierte!

7 august 2018 15:14

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.