Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Direcția Națională Anticorupție prezintă luni situaţia delegărilor şi detaşărilor, în replică la solicitarea transmisă de ministrul Justiţiei Tudorel Toader, precizând că „toţi procurorii din cadrul DNA, delegaţi pe funcţii de execuţie şi pe funcţii de conducere îndeplinesc condiţiile legale”. Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a semnat, tot luni, încetarea delegării pentru șase procurori din DNA.

„În contextul discuţiilor din spaţiul public privind situaţia delegării/detaşării unor procurori la DNA şi din DNA la alte parchete şi ca urmare a solicitării transmise procurorului şef al DNA de ministrul Justiţiei, cu referire la acelaşi subiect, în cursul zilei de 6 august 2018, Biroul de Informare şi Relaţii Publice este abilitat să ofere următoarele informaţii: Toţi procurorii din cadrul DNA, delegaţi pe funcţii de execuţie şi pe funcţii de conducere îndeplinesc condiţiile legale. Numărul procurorilor delegaţi la DNA de la alte parchete este 12. Numărul procurorilor numiţi în DNA şi delegaţi în funcţii de conducere este 26. Numărul procurorilor de la alte parchete delegaţi în DNA în funcţii de conducere este 3. Numărul procurorilor numiţi în DNA şi delegaţi la alte parchete este 2", precizează instituţia.

Integral pe Digi24Comentarii

Pentru #rezistacul de la 7 august 2018 2:29 De ce.......? Vrei să-ți dăm MUIE.? Acum poți să vii să-ți ei porția de MUIE, castraveții sunt drepți. Noi noapte dormim, nu ca tine HĂBĂUCULE, la ora 2,28 ”ragi” ca boul după MUIE!!! Avem MUIE, destulă, și pentru famiglia ta.

7 august 2018 7:44

Moshe Klughaft, strategul israelian al P$D As da 0 muie. E vreun postac PSD-ist in zona?

7 august 2018 2:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.