Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Procurorul general Augustin Lazăr a dispus, luni, încetarea delegării în cadrul DNA pentru şase procurori, decizia venind în condițiile în care modificările aduse Legii nr. 304/2004 privind organizarea judiciară impun o vechime de minim 8 ani necesară pentru numirea în funcție la DNA.

Un comunicat difuzat luni de Ministerul Public anunță că, pe 2 august, procurorul general Augustin Lazăr a solicitat procurorului șef al Direcției Naționale Anticorupție „evidența nominală a procurorilor delegați în cadrul direcției și care nu îndeplinesc condiția de vechime în funcție de minim 8 ani”.

„Situația solicitată a fost transmisă în cursul zilei de azi, 6 august 2018, dată la care prin ordin al procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a fost dispusă încetarea delegării în cadrul Direcției Naționale Anticorupție pentru un număr de șase procurori”, informează comunicatul Parchetului General.

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.