Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

După voucherele de vacanţă, Guvernul PSD pregăteşte, tot pentru bugetari, tichetele culturale. Valoarea tichetelor nu va fi mai mare de 150 de lei pe lună sau de 300 de lei în cazul evenimentelor ocazionale. Bugetarii îşi vor putea cumpăra cărţi ori vor putea merge la teatru.

Şi cum în sala de spectacole nu poţi intra îmbrăcat oricum, nu ar fi exclus ca Guvernul să vină în întîmpinarea viitorilor spectatori şi să le acorde tichete pentru haine.

Integral pe CotidianulComentarii

Facanitoru` Baih...Bilei,uite... numa` pt tine, am sa-l rog pe musiu Le Ministre al Finantelor, ca sa-ti dea un tichet sa-l poti pupa-n cur pe sas ! Care sas se gandeste numa` la "CONFORTU`" lui ! Nu si la al tau !

7 august 2018 11:47

Da tichete pentru m.UE nu se da ??? "Imi place la acest guvern ca are raspuns la orice: Pleaca tinerii din tara? Marim pensiile. Nu avem autostrazi? Marim pensiile. Orasele sunt paralizate de trafic si poluare? Marim pensiile. Se taie la ras padurile? Marim pensiile. Coruptii isi iau revansa si furtul devine religie? Marim pensiile! Avem niste prosti de dau in gropi (si ele neastupate) in fruntea administratiei? Marim pensiile, normal! Oamenii isi pierd speranta ca tara asta mai are vreun viitor? Marim pensiile. Rade lumea de noi pe internet? Marim pensiile, dreacu sa va ia! .... Nu ne mai voteaza nici pensionarii? Stai asa... poate nu s-a inteles bine: Maaaaariiiiiim pensiiiiiileeeeeee!" Lucian Mandruta

6 august 2018 12:02

Lute Nu uitati va rog de tichetele pentru sex astfel oamenii vor fi mai linistiti si vom avea forta de munca si tichetele pentru cacare si astfel rezolvam si problema constipatilor etc etc etc dar aveti grije sa nu epuizati hartia prin emiterea tichetelor.

6 august 2018 6:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.