Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, referitor la discuţia de vineri cu Viorica Dăncilă, că aceasta i-a spus că nu ştia că s-a publicat în Monitorul Oficial decizia de a delega atribuţiile pe perioada concediului său, telefonul venind după ce şeful statului a sesizat CCR.

"Am ajuns să avem un Guvern iraţional. Ieri am avut o discuţie care m-a făcut să cred că avem un Guvern ireal. Dacă n-ar fi trist, ar fi de râs. O decizie publicată în Monitorul Oficial prin care instala un premier interimar. Surpriză am crezut că este atributul meu. După ce a înaintat acest demers, doamna prim-ministru a sunat să îmi spună că pleacă în concediu şi că toate sunt bune. Asta după ce publicase acea decizie. I-am atras atenţia că nu e bine totuşi ce a făcut. Că acea decizie este profund neconstituţională. Şi ştiţi ce mi-a spus? Nu a ştiu că se publicase", a declarat sâmbătă Klaus Iohannis.

Integral pe MediafaxComentarii

VIPERA CU COLȚI Pentru @VIPERA CU COLȚI: „Vezi sa (să) n-o musti (muști) pe ma(ă)-ta de p®izda(ă)! De ca(â(nd s-a insturat (instaurat) conducerae („ea”!) pizdeilor nu au fa(ă)cut altceva deca(â)t legile justit(ț)iei s(ș)i nis(ș)te promisiuni de salarii (la bugetari) care oricum sunt ma(â)ncate de inflat(ț)ie. Ei, tot(ț)i nis(ș)te hot(ț)i condamnat(ț)i. Hot(ț)ul face legi! Asta-i culme(a!). Dar cine-l vede pe Valcov, condamnat la 8 ani i(î)nchisoare cu lingouri s(ș)i tablouri in cavouri? Cine-l vede pe Negoita(ță) care n-a platit la stat 230 milioane de lei?. Presedintele i(î)n schimb trebuie ara(ă)tat zilnic, des(ș)i el avea un apartament i(î)ntr-o casa cu i(î)nca(ă) alt(ț)i doi proprietari s(î)i tot(ț)i au (???) de pla(ă)tit (ca(â)nd casa va fi i(î)ntabulata la stat) 1,2( )milioane de lei.Ce gafe politice a fa(ă)cut(,) ma(ă)i(,) tembelule? El a vrut sa(ă) mute Ambasada roma(â)n(ă!) de la Tel Aviv la Ierusalem(!!!), chiar daca(ă) mai tot(ț)i din UE nu-s de( )acord? El se unes(ș)te cu dus(ș)manii poporului roma(â)n (UDMR), pentru a obt(ț)ine voturi? El negociaza(ă) bogat(ăț)iile ta(ță)rii (gazele din Marea Neagra(ă)) i(î)n detrimentul ta(ță)rii, des(ș)i vrea sa(ă) para(ă) ca(ă) face invers (precum hot(ț)ul care striga:( )prindet(ț)i hot(ț)ul!) etc(.)(,) etc(.) Daca(ă) tu es(ș)ti tembel s(ș)i te uit(ț)i doar la Antena( )3, nici n-ai putea sa(ă) faci altceva deca(â)t eventual sa(â) iei un ca(ă)cat i(î)n gura(ă).

5 august 2018 18:32

Mihai Daraghici-Pulifrici Sug EURO-poolla & #REZIST!

5 august 2018 1:27

v Vad ca toti care critica actuala coalitie au un limbaj elevat, ca sustinatorii PDL-eprosilor (probabil acuma sustinatori ai lui Ghiolbanis). Daca o critica pe Dancila (pe buna dreptate) atunci ar trebuii sa se bucure ca pleaca in concediu, cit mai lung. "Problema" ridicata de Ghiolbanis este una birocratica. Nu stiu, nici nu ma intereseaza procedura de numire a unui inlocuitor a unor inalti functionari. In tara asta sint milioane de oameni care-si iau concediu anual si tara merge inainte.

4 august 2018 23:30

@VIPERA CU COLȚI Vezi sa n-o musti pe ma-ta de p(r)izda! De cand s-a insturat conducerae pizdeilor nu au facut altceva decat legile justitiei si niste promisiuni de salarii (la bugetari) care oricum sunt mancate de inflatie. Ei, toti niste hoti condamnati. Hotul face legi! Asta-i culme. Dar cine-l vede pe Valcov, condamnat la 8 ani inchisoare cu lingouri si tablouri in cavouri? Cine-l vede pe Negoita care n-a platit la stat 230 milioane de lei?. Presedintele in schimb trebuie aratat zilnic, desi el avea un apartament intr-o casa cu inca alti doi proprietari si toti au (???) de platit (cand casa va fi intabulata la stat) 1,2milioane de lei.Ce gafe politice a facut mai tembelule? El a vrut sa mute Ambasada roman de la Tel Aviv la Ierusalem, chiar daca mai toti din UE nu-s deacord? El se uneste cu dusmanii poporului roman (UDMR), pentru a obtine voturi? El negociaza bogatiile tarii (gazele din Marea Neagra) in detrimentul tarii, desi vrea sa para ca face invers (precum hotul care striga:prindeti hotul!) etc etc Daca tu esti tembel si te uiti doar la Antena3, nici n-ai putea sa faci altceva decat eventual sa iei un cacat in gura.

4 august 2018 18:21

VIPERA CU COLȚI Da, herr Iohannis, avem un guvern irațional, pentru că e în contextul unui președinte(?) de stat și mai irațional, care se bălăcește cu succes și indiferență într-o lipsă de tact politic și de iresponsabilitate în funcție unică la nivel de UE; un președinte de stat care ani de zile nu a făcut decât să umble de colo-colo, să facă tot felul de gafe politico-administrative, să se dea imparțial(?!?) cu echidistanță(?) ca mediator în relațiile interinstituționale, să nu-i convină nimic cu un zâmbet perfect disprețuitor apropo de România, dar să zâmbească fericit la elucubrațiile proprii etc., etc., etc. Bravo!

4 august 2018 16:20

@4 august 2018 15:43 &4 august 2018 15:50-acelasi prost Pe tine imbecilule numai proasta voastra pe nume Veorica Drancila te intrece. Ma, da prost te-a facut ma-ta! Tu nu stii doua vorbe in germana, engleza sau franceza; nici in romana nu te descurci, adica esti ca proasta in papusoi- ca Veoric-i de la voi, si tot tu te dai mare scula (Adica ne tragi o MUIE ca tot va place voua tiganismele). Boule, daca ea mergea in concediu si zicea ca nu deleaga pe nimeni in locul ei, asa cum a facut si Iohannis de cate ori a fost in concediu, nu se intampla nimic. Numai ca tu un magar care nu pricepe nimic-nu esti singurul, doar ca tu te dai in spectacol anonim- vii aici si intrebi. Intrebarile arata cat de bolnav mintal esti! Veorica-proasta teleormanului- habar n-are de legile tarii, dar probabil cineva i-a soptit. In vacanta ta se vor face MAGARII in Psd. Ar fi bine sa-ti delegi competentele. Ghinionul ei, proasta fiind ca tine, nici nu si-a pus problema ca nu poate sa-si delege competentele fara stire presedintelui. Asa scrie in Constitutie, iar voua pisdeilor nu prea va place ordinea si legea. O dat intruna ca a voastra-i buna, cand se vede ca numai niste nemernici -toti fosti condamnati si chiar puscariasi- o aproba. Kakatilor!

4 august 2018 16:01

Wow, ce stil de bărfă! Asta e ca aia „au trebuit să moară”, sau chestia cu datul foc pentru a provoca emoșăn, sau ieșitul în geacă roșie pentru a încuraja gloata să dea cu guvernoiul de pământ, ca însăși eistența sfidătoare și stupidă a acestui rumegător de bani publici!

4 august 2018 15:50

Dar dvs., d-le prezident, când tot ați fost absent de la misie, ați avut vreun interimar? Ați delegat cuiva vreun gram de putere sau de atribuții? Suntem oare cu toții idioți, iar dvs. cel mai idiot dintre toți? Aveți grijă că vă paște o paranoia mai terbilă decât cele ale lui Hitler și Ceaușescu la un loc. Ăștia doi măcar erau inteligenți din naștere, ceea ce nu se poate spune despre dvs. Sorry!

4 august 2018 15:43

Vasile Gheorghe Da cum si-a tras Madam Dancila concediu cand a intrat Pandemia de pesta porcina aficana peste noi...si ce simtz de raspundere are !!!....si cum se gandesc PSD-istii la popor punand totzi prostii si fentangii in functzii de decizie si raspundere...si cum o taie ei cand e de rezolvat problemele tzarii si poporului...Dai in masa de prostime mamaligara....sa plateasca dublu carnea de porc ca doar le-am marit salariile si pensiile cu 5 lei...

4 august 2018 13:41

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.