Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Râd niște unii ca proștii de domnul Cosmin Butuza, secretar de Stat în guv. Dăncilă, că a spus: „Să punem Centenarul pe tricoaiele noastre”. Cică ar fi fabricat un plural eronat pentru tricou.

Eronați sunt râzăreții ăștia. Domnul Butuza e unul dintre cei mai profunji români pe care i-am văzut în viața mea.

El a făcut vorbire despre un lucru foarte mare. Spre deosebire de toate popoarele planetei, românii au câte trei coaie, două între picioare și unul în căpățână.

Integral pe RepublicaComentarii

Ba terminati cu muia ca s-au saturat. Carmen Dan a gasit-o si in priza sub forma de microfon. Daddy si-a cumparat un frigider nou. E DISPERAT !!! Nu mai are unde-o pune. Singurul TuDorel Gargamel asteapta marfa proaspata pe 10 august de la Diaspora.

4 august 2018 18:07

Sictir Aveti grija mai postacilor ca cei de la psd au triCOAIE si-o sa va faca kuru praf!

4 august 2018 16:08

Vasile tricoi cu patru coi , PSD e niste boi!

4 august 2018 13:19

Cu “Tricoiul” si cu “MUIa” Progreseaza Romania !!! Hai PSD !!! Dupa, practic, 6 ani de guvernare PSD, 77 % dintre romani cred ca Romania merge intr-o directie gresita.

4 august 2018 8:55

@ 3 august 2018 12:14 Băi Nemilosul Pulii, Băi COIboule, tu ce fel de jucărie de făcut orgasme ești? Că poate i-ai împrumutat șuțește prezervativul jefuit de pe moaca lui Codrin Ștefănescu, sau balonul pular reșapat de pe moaca lui Șerban Nicolae. Tu ești al naibii de nepenibil, n-așa? Măi Neiertăciunosule, tu ești testicoBOU? Acum, că dacă s-a trezit CTP să ne epateze cu un argou mai plebeic bine ritmat în concordanță cu toate imbecilitățile PSD-ului tău drag și mult iubit, tu te șifonezi? Păi ca să nu te șifonezi, ia d-acilea o muie că e gratis, nene CoiBou cu tricoaie!

4 august 2018 1:04

Racnetul Carpatilor CTP-ul, parc-ar fi frate cu nea Nitzu de la Baicoi ! Ce buna..."testiculenta" literara a folosit...????

3 august 2018 16:24

Ca sa vezi ! Ati observat ? Toti "tricoiosii"se simt ofensati de articolul lui CTP.

3 august 2018 15:37

Să fim drepți! O statistică obiectivă a gresșelilor de limbă, a exprimărilor neadecvate și a ghiolbăniilor de limbaj (specifice acum mai ales opoziției) ar arăta exact același procentaj în oricare sector al spectrului politic! Aspectul pozitiv este că s-a început vânătoarea impotriva acestora, ceea ce nu poate fi decât bine pentru acuratețea limbii. Că pesedeii sunt cei care au căzut mai rău de fazani în chestia asta este normal și bine. Ei au cea mai mare vizibilitate politică și cele mai multe dintre avantajele guvernării. Uite că nu le pot avea pe toate și măcar să ducă povara unui discurs cât de cât îngrijit și să le roșească obrazul pentru stâlcirea limbii dumnezeiești a lui Eminescu și Caragiale, marii făuritori ai limbii române literare. Oricum, idiotul cu „tricoaiele” trebuie dat afară de peste tot unde mai are acces! Problema și mai mare este însă gândirea de pitecantrop că Centenarul Marii Uniri poate fi bifat prin menționarea lui pe tricourile sportivilor!!! Aceasta în timp ce Ministerul Culturii este totalmente rebarbativ la ideea unui film artistic de mare răsunet despre destinele eroilor de la Mărășești ca lectie de istorie și de patriotism, film al cărui scenariu există și este extrem de apreciat la nivelul MApN! Nu s-a gândit, totodată, nici un cap de pesedist de frunte să reediteze uluitoarea „Istorie a războiului pentru întregirea României, 1916-1919”, scrisă de Constantin Kirițescu

3 august 2018 12:37

UNFORGIVEN Remarc ca cu (sic) varsta, Dildo CTP a scăpat în vulgarități precum vaca în lucerna si se tot umfla, se umfla,.....pana ce? Aud ca acum ar vrea sa-si schimbe si masina, sau ma rog, macar numărul! PS: Oare isi da seama cat e de penibil?!?

3 august 2018 12:14

Ion Georgescu Doamne, ce de prosti conduc tzara asta....Si totzi pentru un singur motiv....Ca-l ling in cur pe Dragnea....cu cat linge mai bine cu atat are o functzie mai mare...

3 august 2018 11:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.