Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Emisiunea „Starea Naţiei“ va reveni pe micile ecrane în luna august. Dragoş Pătraru a ajuns la o înţelegere cu un post comercial, după ce a fost dat afară de la TVR în urma conflictului public avut cu şefa instituţiei.


Noul sezon „Starea Naţiei“ va fi difuzat de Prima TV, începând din 20 august, de la ora 22.30, potrivit Paginademedia.ro. Informaţia a fost confirmată şi pentru „Adevărul“ de oficialii postului. 

Dragoş Pătraru a mai fost în discuţii cu Prima TV şi anul trecut, după încheierea colaborării cu Digi 24, însă în cele din urmă a ales să se întoarcă la TVR 1.

Într-o primă reacţie, Dragoş Pătraru a precizat că este nerăbdător să înceapă noul sezon şi, în stilul caracteristic, a glumit pe seama contractului. 

„Abia aşteptăm să începem. E o înţelegere pe două sezoane, dar sperăm cu toţii să dureze mult mai mult. Asta şi pentru că nu vrem să ducem emisiunea chiar la toate televiziunile din România. E şansa noastră să demonstrăm ceea ce putem la o televiziune generalistă importantă. Lucrăm zi şi noapte la decor, la platou, la tot. Am făcut împreună cu partenerii noştri de la Prima TV o investiţie serioasă pentru următorul sezon, iar asta se va vedea cu siguranţă în calitatea emisiunii. Vom avea şi rubrici noi, invitaţi, au venit în echipă oameni noi, tineri, extraordinar de talentaţi. Din 20 august sper să reuşim să vă oferim, la Prima TV, o emisiune care să vă placă.“

Integral pe AdevărulComentarii

Ion Te astepatm d-le Patraru,

3 august 2018 12:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.