Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Comediantul Cosmin Nedelcu, cunoscut drept Micutzu, a conformat că fostul premier al României, Victor Ponta, a fost de acord să participe la un roast pe 14 septembrie. Micutzu a spus și cât a durat pentru a-l convinge pe fostul lider social democrat să accepte invitația și le-a răspuns celor care îl critică, argumentând că îl ajută astfel pe politician să-și recapeteRoast-ul este un show în care mai mulți comedianți fac glume acide pe seama unui 'invitat de onoare'. La rândul său, invitatul este poftit, la finalul spectacolului, să le răspundă comedianților, cu același tip de glume.

Micutzu a subliniat că propunerea a venit de la el și nu de la consilierii de imaginie ai șefului Pro România. Mai mult, munca de convintere a durat aproape un an, iar ideea i-a venit lui Micutzu, după ce Ponta l-a pomenit în mai multe interviuri, ca urmare a unui show de stand-up de succes în timpul campaniei prezidențiale din 2014, când Victor Ponta a pierdut în fața lui Klaus Iohannis. popularitatea.

Integral pe LibertateaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.