Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Pe lângă zecile de mii de turişti şi artiştii de top din toată lumea pe care „Untold” îi aduce la Cluj-Napoca, cel mai mare festival de muzică din România provoacă şi neplăceri unor clujeni. Evenimentul se desfăşoară într-o zonă semicentrală a oraşului, scenele pe care urcă vedetele internaţionale fiind aproape de locuinţele oamenilor dar şi de două spitale de pediatrie.

Direcţia de Sănătate Publică va face, împreună cu primăria, controale privind nivelul sunetului pe tot parcursul festivalului. "DSP şi Primăria Cluj Napoca a desfăşurat ieri acţiunea de monitorizare a disconfortului de habitat prin măsurători sonometrice, înainte de începerea festivalului Untold. Aceasta se desfăşoară având în vedere prevederile Legii 61, actualizată în 2008, cu privire la încălcarea unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi a liniştii publice, acţiune ce aparţine ca şi competenţă de Primărie şi Poliţia de Proximitate. La eliberarea acestei notificări, Direcţia de Sănătate Publică Cluj a stabilit măsurile obligatorii pentru respectarea prevederilor ordinului MS nr 119/2014, standard 10.009 (maxim 90 de decibeli la perimetrul festivalului) şi SR ISO 1996/2-2018, măsuri care vor fi verificate în timpul controalelor, începând cu 1.08.2018", se arată într-un comunicat emis de DSP pentru Jurnalul.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Mihai bine ca lasati toti tiganii sa faca nunti pe strada si va deranjeaza un festival serios si de succes!

2 august 2018 13:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.