Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Copiii lui Steve McQueen au anunţat că dau în judecată firma Ferrari pentru că foloseşte numele actorului ca să vândă maşini într-o ediţie specială, potrivit The Hollywood Reporter citat de News.ro.În acţiunea intentată, copiii lui McQueen argumentează că orice este asociat cu numele celebrului actor - în special maşini - aduc profit. Ei au dat ca examplu un Porsche 917K din 1970, care a apărut în filmul "Le Mans", în care juca Steve McQueen, maşină care a fost vândută la licitaţie cu peste 14 milioane de dolari, anul trecut. 

Pe de altă parte, Porsche afirmă că ediţia "The McQueen" a fost creată cu consimţământul dat de o rudă. Potrivit plângerii, Chad McQueen a vizitat Ferrari în 2011, când s-a întâlnit preşedintele companiei de atunci, şi şi-a arătat interesul pentru o maşină din seria McQueen cu condiţia ca el şi familia sa să îşi păstreze dreptul de a decide asupra acestui demers. 

Integral pe Digi24Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.