Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nu mi-am imaginat niciodată că un ziarist poate coborî atît de jos. Nu în materie de scris, pentru că la acest capitol mulți se împiedică de propriile mîini și urechi. Mi-am imaginat ca Gabriela Firea, după îndelungata carieră de om de televiziune (deși s-ar putea ca ea să fi ascuns doar o banală cititoare de prompter), după ce-a trecut și pe la Guvern și pe la Banca Națională, după ce a îngropat și cîteva publicații (Financiarul și Săptămîna financiară), să fi dobîndit o anume priză la realitate, să fi deprins tehnici de organizare și felul în care poate fi dusă o problemă de la descriere pînă la rezolvare.

Aiurea! Privind lista cu noutățile pe care primarul Gabriela Firea le-a adus în București, mă îngrozesc. Parcă poeta știristă ar fi fost promovată de la un azil de bătrîni sau de prin vreun birou de la Ministerul Muncii și Protecției Sociale. Și a rămas același personaj kitsch din trăsura albă cu pănglicuțe, escortată de copilul din căsătoria precedentă. Pe zi ce trece, vedem ce înțelege Gabriela Firea dintr-o metropolă și cum o vede evoluînd.

Integral pe CotidianulComentarii

a lu` pigus, fiu de parlamentar PSD de Teleorman D-na Gabi, stie carte, e fina bisexualului Robert Negoita. E bashtana, face bani la greu.

1 august 2018 21:06

v, membru PSD Imi place, material de laba.

1 august 2018 20:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.