Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Războiul declaraţiilor continuă între Laura Olteanu şi Iulia Albu.

După ce s-au certat la Târgul de Mirese din Dubai, Laura Olteanu a mai făcut câteva precizări la „Povestiri adevărate": „A dărâmat suportul pe care erau ţinutele, a tras de rochii. Ar fi bine să vorbeşti, nu să dărâmi!", i-a reproşat Iuliei designerul.

„Nu a venit când s-a făcut distribuţia standului. Dacă ţi s-a spus să vii la o anumită oră... N-a venit, iar organizatorii i-au dat acel spaţiu fratelui meu", a explicat Laura Olteanu. „Poate s-a făcut o încurcătură. Dar ea a făcut circ, ce-i place ei să facă. Toată lumea se uita la ea", a povestit creatoarea de modă.

Şi ea, dar şi fratele său au afirmat că în nici un caz n-ar fi procedat aşa: „Eu pe pantofii lui Mihai Albu nici n-aş fi pus mâna, cu atât mai puţin să-i dărâm", a afirmat Ştefan Olteanu. „N-am ce să discut cu Iulia. Să-i fac eu educaţie? Cel mult voi discuta cu Mihai Albu", l-a susţinut Laura.

Integral pe Click!Comentarii

unul albu,era cu bizarerii,frizind patologicul....de ce va mai pierde-ti si voi,si eu timpul cu asa ceva.....am zis ,ca si-o schimbat meseria de intretinuta-n manager de circ...

4 mai 2012 20:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.