Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Guvernarea inconștienților și ignoranților!

Mihai Fifor, ministrul Apărării afirmă, greșit, că avem rachete balistice, adică ofensive, nu interceptoare, adică defensive, la Deveselu. O declarație suficientă cât să confirme, cu iresponsabilitate, toată retorica războinică a Rusiei împotriva României și a NATO. Mihai Fifor trebuie să demisioneze urgent! Îi cer demisia!

Și declarația asta năucitoare vine la doar o săptămână după ce protectorul oilor ministrul Agriculturii Petre Daea, compara sacrificarea sanitară a porcilor bolnavi de pestă cu Holocaustul, cel mai mare genocid din istorie.

În ciuda protestelor oficiale ale Israelului, organizațiilor pentru combaterea antisemitismului și ale societății civile. Petre Daea este încă în funcție, ceea ce nu s-ar putea întâmpla într-o țară normală cu un guvern responsabil.

La fel și șefa guvernului ignoranților Viorica Dăncilă după eșecul răsunător al turneului balcanic, presărat de gafe diplomatice inacceptabile.

Unde ne duce acest Guvern? Direct în război?”


Comentarii

Sicterescu Pai voi, baih....sabotatori ai tarii, nu gafati zilnic fata de bunul simt ??? Sictir !!!

2 august 2018 10:56

Jojo Nu guvernul Dancila ne duce in razboi, ci toti prostii care pupa curul american si zice ca e prajitura... Adica am luat 2 fregate fier vechi de la Anglia-NATO, avioane F-16 tot fier vechi din Portugalia-NATO, egale cu MIG 29 coafate ca Freelancer.... KK MK..... Darul de a ne bate singuri cuie in talpa nu ne paraseste!!! :)

1 august 2018 23:40

Vincenzo Holocaust inseamna ardere de tot..... Ce pare asa de exagerat???? Mana pe carte politrucilor... nu pupati in cur toate haimanalele mass-mediei!!!!!

1 august 2018 23:32

Gambrino Bai cioflingarule, ai verificat tu arsenalul de la Deveselu???? Sigur a bagat " imbatabila "americana si ceva rahat in toata amestecatura asta cu Deveselu lui peshte prajit...... Cacat avem, ne mai trebuie lingura americana.... Du-te acasa... Esti un nou "analist" de estrada, priceput la toate, ca toti ceilalti pulici expirati deja din politrucia romaneasca....

1 august 2018 23:30

coco Va rog sa nu va impacientati,asta este preludiul dupa care urmeaza campaniile electorale.

1 august 2018 18:13

zustinem pizideu! ca sa fie pre limba postacacatilor pizidisti : "Gafa făcută de Mihai Fifor marți seară la Antena 3 a început să fie speculată de propaganda rusă, pe Sputnik.md apărând un articol intitulat ”Fifor a recunoscut: scutul de la Deveselu - rachete balistice”. https://www.hotnews.ro/stiri-esential-22598406-propaganda-rus-nceput-speculeze-gafa-lui-fifor-ministrul-rii-ionale-pat-porumbelul-asear.htm

1 august 2018 17:07

@fitu+Guvernul ignoranților?! mai rasfirati baieti, mai rasfirati. vedeti ca va calcati pe bombeuri. stiu ca pentru voi moneda forte este copeika si ca biblia voastra este carticica rosie. pe la voi, acolo, la tiraspol va da aer cu portia? functionati doar la comanda? mai treceti si voi in standby.

1 august 2018 16:59

Guvernul ignoranților?! Dar tu știi care e efectul numerelor iraționale asupra căpățânilor pline cu rahat soroșist? N-așa că USR-iștii se trag din maimuță? Ai auzitără măcar că formula e=mc2 nu-i aparține lui Einstein, ci unui italian biine inmormântat de istoria științei? Când crezi că s-a spus (scris) că „timpul este esența spațiului”? Ai auzit de Mahabharata? Măi Scârnă măi, cu moaca ta de tâmpit mă tot întreb cum de l-ai dat jos pe matemticianul dinaintea ta? Ăla măcar știa ceva carte. Tu ce știi, mă?

1 august 2018 13:30

FIȚU Chiar, mă, Bârnă, chiar, mă? Știam noi că ești inteligent! Bine că mai spuseși una...

1 august 2018 13:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.