Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nu știu dacă patronul de la Digi 24 știe semnificația cuvîntului „muie“ și dacă are un minim dispreț față de vulgaritate. Presupun că nu strigă în fiecare zi după secretară folosind un asemenea apelativ și nici nu-l apostrofează pe patinatorul Cosmin Prelipceanu cu același cuvînt.

După cum nu pot să îmi imaginez că atunci cînd un general îi spune președintelui de la sindicatul Europol: „Muie, măi Cosmin Andreica“, sindicalistul nostru (o să-i zicem numai în contextul declarației sale, „cu o cultură de rahat“, deși s-ar putea să aibă doar căpățînă de milițian) tremură de bucurie și plăcere.

Integral pe CotidianulComentarii

zustinem pizideu! iaca am ajuns o tara in care puscariasii fac legile.

1 august 2018 11:59

@31 iulie 2018 18:22 Nu era securist. Era studentul turnator din anul lui. Asa cum se stie, pe vremea comunismului, fiecare an/sectie/specializare avea cate un turnator. Unii erau mai activi, altii mai putin activi. Unul foarte harnic ( se vede si astazi) este acest Cornel Nistorescu, fost student la UBB Cluj-Napoca, specializarea romana/italina(?), poate franceza.

31 iulie 2018 18:33

Pentru securistul de la Filologie a UBB din anii 1970-1974 Cuvantul MUIE nu exista in dictionarele mai vechi ale limbii romane. Eu nu am stiut semnificatia acestui cuvant, nici macar in sens peiorativ, desi, fara sa ma laud, am citit mult la viata mea. Acum cu scandalul provocat m-am documentat si am constatat ca apare in dictionarele mai noi (vezi dexonline.ro). Cuvantul MUIE vine din limba tiganeasca si inseamna GURA ( MUI care articulat a devenit MUIE). Doua concluzii am tras: 1). Ca limba romana s-a tiganizat si ca tot mai multe cuvinte patrund in limba romana, desi normal ar trebui sa fie invers, iar partidul PSD, ofensat de acest cuvant, probabil are multi tigani in sanul lui, daca i-au inteles semnificatia, altfel deturnata din limba de baza. 2) Cetateanul R Stefanescu, probabil este tigan, desi dupa culoare pielii nu pare, dar reiese din declaratia sa in privinta copilului de numai 8 ani, care evident ca nu-i da cuvantului MUIE semnificatia de SEX ORAL, ci de GURA. Prin urmare, actiunea POLITIEI romane este una SOVINA. Pe placutele masinii lui RS scrie in limba tiganeasca (RROMA) GURA PSD. Daca el asta a vrut si e legal in Suedia, inseamna ca PSD, desi beneficiaza de suportul celor de etnie rroma, se impotriveste folosirii limbii lor. Ceea ce ne spunse ca este un partid SOVINIST, iar Politia romana-plina de habarnisti, probabil analfabeti functionali- nici nu si-a pus problema originii cuvantului incriminat. E imposibil sa nu castige in justitia de la noi sau cea european. Halal sa va fie PISDEI! Halal Politia romana! PS. Probabil din aceste motive va fi singura institutie de forta care nu va avea rectificare NEGATIVA A BUGETULUI

31 iulie 2018 18:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.