Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nu mi-am imaginat niciodată că politica românească poate atinge asemenea cote de vulgaritate. Credeam că, după o zi sau două de scandal, oamenii vor înțelege că nu se poate merge atît de departe. Ba, unii vor zîmbi și vor zice: ce-și imagina ăla, că ține cu șmecherii din astea? Uite că ține. S-au găsit destui adepți care să considere că și înjurătura este o formă de a face politică. Chiar una democratică.

Uite că ține. Unii nu mai acceptă nici o regulă, nici un criteriu. Fie incultura lor este greu de controlat, fie nemulțumirea a făcut să le sară și ultima siguranță. Pînă acum lucrurile se mai rezolvau cu o luptă în culise, cu o manipulare, cu o interpretare forțată. Gata! S-a trecut granița și se recurge din greu la vulgarități și înjurături, la urlete și bumbăceli. Se poate spune orice.

Integral pe CotidianulComentarii

@ Florin Bilei Mai Bilei, unde draq ai auzit sau vazut tu, un responsabil cat de cat al PSD, ori ALDE vorbind cu ...MUIE bre ? Esti idiot, ori numai te faci ! Asta-i "apanaju`" a USR -istilor in intreaga lor "marime", a unora de la PNL , a celor care inclusiv in Parlament , incearca (ca sasii care si-au scrantit mana !) sa "zbiere la aer" , ca sa nu zica lumea ca n-au facut ....nimic !

31 iulie 2018 16:43

PS Tot taraboiul este pentru a prosti poporul. Sloganul : "Ati prostit poporul cu televizorul" a ajuns intr-o alta faza.

31 iulie 2018 15:10

@Popescu Viorel Unde sa sape cauzele reale, domnu Nistorescu? El, la fel ca si ministrul justitiei,Tudorel Toader, au trecut intai pe la securitatea comunista si apoi pe la facultate. Studiati-le cu atentie CV. Cine-si ascunde activitatea de 2-4 ani dintre liceu si facultate, sigur are un motiv. Cunosc un caz concret. Un elev din Zalau a violat o fata (o colega). Drept pedeapsa a fost exmatriculat, transferat la alt liceu si racolat de securitate. Deh, omul a avut o ratacire in tinerete! Nu si-a putut-o tine in pantaloni(ratacirea). Revolutia l-a prins pe post de colonel de Securitate (sef serviciu institute de cercetare si cadre didactice intr-un centru universitar), ca de, facuse omul facultatea de constructii. Dupa 1989 a primit o pedeapsa si mai grea:sef serviciu pasapoarte. Acesti indivizi sunt legati intre ei cu mii de sfori. Nici nu stiti d-voastra ! Ati vazut vreunul sa fie pedepsit ? Nici nu veti vedea. Din aceeasi speta face parte si Liviu Dragnea. Sa nu va spun de Sorin Rosca Stanescu (ziarist si fost securist), care pentru manipularea pietei de capital in urma careia a devenit milionar in euro, a primit totusi o pedeapsa de 2 ani. Cati n-ar face o asemenea pedeapsa ca apoi sa ramana cu bogatii pentru 2-3 generatii.

31 iulie 2018 15:07

PDL ist inrait Basescu/PDL/personajele jalnice Boc si Videanu, Anastase, Boagiu, Blaga, EBA Basescu, Udrea Nuti, etc., sunt fondatorii vulgaritatii, superficialitatii, lacomiei animalice de bani publici in politica romaneasca. Astia au tavalit Legile Tarii, au ridicat agresivitatea si bascalia grobiana - la rang de etica in politica.

31 iulie 2018 10:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.