Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

In toamna acestui an, Partidul Socialiştilor va organiza proteste masive. Manifestaţiile vor fi organizate nu împotriva unor sau altor actori politici, dar pentru a le explica oamenilor cine a fost în ultimii nouă ani la guvernare. Declaraţia a fost făcută de preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, în cadrul emisiunii „Acces direct” de la postul de televiziune NTV Moldova, transmite IPN.

„Eu consider că în toamnă socialiştii trebuie să iasă la proteste masive, dar nu împotriva unuia sau altuia, trebuie să iasă să le explice oamenilor cine a fost în ultimii nouă ani la guvernare”, a declarat şeful statului. Referindu-se la protestele şi contraprotestele care au avut loc în ultima perioadă în Republica Moldova, Igor Dodon spune că cei care în ultimii nouă ani au fost la guvernare protestează unul împotriva altuia. După următoarele alegeri parlamentare se pot dezvolta trei scenarii de guvernare, consideră Igor Dodon. Unul dintre scenarii prevede că socialiştii vor obţine majoritatea şi vor guverna de unii singuri sau împreună cu câţiva deputaţi independenţi, alt scenariu prevede o coaliţie a dreptei împotriva socialiştilor, dar acest lucru va fi foarte dificil, şi al treilea – alegeri parlamentare anticipate. „Dacă n-o să găsim limbă comună, o să insistăm să facem alegeri parlamentare anticipate şi la anticipate socialiştii vor obţine mai mult. Aceasta este poziţia noastră fermă, clară, cinstită faţă de toţi”, a spus Igor Dodon.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.